Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pui Cu Legume

Ingrediente
Un pui de 1 kg, 400 gr. morcovi, 400 gr. cartofi, 200 gr. fasole verde, o ramura de telina, 200 gr. mazare, 200 gr. fasole alba, 100 gr. cepe de arpagic, usturoi dupa gust

Preparare
Se pregateste o supa obisnuita, lasind puiul bine spalat si curatat sa fiarba intreg. Legumele spalate, curatate, se fierb separat, apoi se pun in vasul special de fiert pe baie de aburi, asezindu-le astfel: in vasul uscat se pune supa in care a fiert puiul si in ea se aseaza morcovii, ceapa, usturoiul si telina. In vasul perforat se aseaza puiul, iar celelalte legume, fierte separat, se pastreaza la cald. Inchis, vasul de fierbere sub aburi, se lasa la foc mic 25 de minute. Pe platou se aseaza carnea, legumele in jurul ei, iar supa se serveste in castronase mici.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Piept De Pui Umplut Cu Cascaval Si Sunca
Limba Umpluta
Coltunasi Cu Carne De Pasare
Rulade De Carne Umplute
Tocanita Ungureasca
Musaca De Conopida
Pirjoale Moldovenesti
Pui Picant
Pui Cu Orez Si Legume
Sarmale Grecesti
Pui "marengo"
Ficat Prajit Cu Sos De Ciuperci
Piept De Pui Cu Cascaval
Ficatei De Pasare Prajiti
Pui Cu Bame
Carne De Porc Cu Usturoi Si Rosii
Cotlet De Miel Umplut
Pulpe De Pui In Aluat De Bere
Ficat Prajit
Costita Cu Fasole Alba
 

Top Retete Culinare