Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pui Cu Legume

Ingrediente
Un pui de 1 kg, 400 gr. morcovi, 400 gr. cartofi, 200 gr. fasole verde, o ramura de telina, 200 gr. mazare, 200 gr. fasole alba, 100 gr. cepe de arpagic, usturoi dupa gust

Preparare
Se pregateste o supa obisnuita, lasind puiul bine spalat si curatat sa fiarba intreg. Legumele spalate, curatate, se fierb separat, apoi se pun in vasul special de fiert pe baie de aburi, asezindu-le astfel: in vasul uscat se pune supa in care a fiert puiul si in ea se aseaza morcovii, ceapa, usturoiul si telina. In vasul perforat se aseaza puiul, iar celelalte legume, fierte separat, se pastreaza la cald. Inchis, vasul de fierbere sub aburi, se lasa la foc mic 25 de minute. Pe platou se aseaza carnea, legumele in jurul ei, iar supa se serveste in castronase mici.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Tocanita De Gaina Cu Legume
Cartofi Cu Carne De Vaca
Piept De Pui In Manta De Sunca
Mincare Dulce – Acrisoara
Pui Pane
Gaina Rasol
Carne De Pasare Cu Smintina Si Ceapa
Piept De Pui Umplut Cu Prune
Stroganoff Portugez
Rulade De Vitel In Sos Tomat
Musaca De Telina Cu Cascaval Ras
Mancarica De Pui Cu Tarhon Si Rosii
Muschi Cu Legume La Cuptor
Ragu De Pasare
Pulpa De Vitel La Cuptor
Creieras
Ciuperci Cu Carne
Tocana Nationala
Pui Szechuan
Piept De Pui Cu Amestec Mexican
 

Top Retete Culinare