Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carnati De Ficat De Porc (lebervust)

Ingrediente
ficat de porc, carne de porc grasa, sare, coriandru

Preparare
Se taie felii ficatul porcului si se pune in apa. Se schimba apa de mai multe ori, pana ce ficatul devine alb. Intre timp se ia o bucata de carne grasa de la gat si se pune la fiert. Cand este gata, se pune si ficatul, care nu trebuie sa fiaba mai mult de 2-3 clocote. Dupa ce s-a racit, se da totul de doua ori prin masina. Se freaca apoi carnea cu dosul lingurii, adaugandu-se cate putin din zeama in care a fiert ficatul. Se adauga sare si putin coriandru, numai atat cat sa parfumeze putin carnea. Se pune un mat gros la masina, se umple carnatul, se leaga bine la capete, cu sfoara, si se pune la fiert astfel: dupa ce se pune carnatul in apa clocotita, se trage vasul pe maginea aragazului, astfel ca apa sa aiba temperatura de fierbere, fara sa clocoteasca, pentru ca altfel carnatul s-ar sparge. Daca are tendinta sa se umfle, se inteapa cu un ac. Dupa 10 - 15 minute se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca in apa. Apoi se atarna in camara, la loc aerisit si rece.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Limba Rasol
Filet De Boeuf Wellington
Vitel Cu Usturoi Si Ardei (kelaidi)
Chateaubriant
Rasol De Vaca Cu Smintina
Rulouri De Piept De Pui Cu Unt Si Condimente
Pui Cu Ciuperci Stropit Cu Vin
Mici Ca La Buzau
Clatite Mexicane
Galuste De Pasare Cu Orez
Ficat De Gasca Natur
Budinca Din Carne De Vaca
Pirjoale
Tocanita De Curcan
Pui Cu Ardei Si Ciuperci
Chiftelute In Sos Alb
Pui Haiducesc
Pui Sote Cu Orez
Stufat De Ied
Boboc De Rata Pe Varza
 

Top Retete Culinare