Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carnati De Ficat De Porc (lebervust)

Ingrediente
ficat de porc, carne de porc grasa, sare, coriandru

Preparare
Se taie felii ficatul porcului si se pune in apa. Se schimba apa de mai multe ori, pana ce ficatul devine alb. Intre timp se ia o bucata de carne grasa de la gat si se pune la fiert. Cand este gata, se pune si ficatul, care nu trebuie sa fiaba mai mult de 2-3 clocote. Dupa ce s-a racit, se da totul de doua ori prin masina. Se freaca apoi carnea cu dosul lingurii, adaugandu-se cate putin din zeama in care a fiert ficatul. Se adauga sare si putin coriandru, numai atat cat sa parfumeze putin carnea. Se pune un mat gros la masina, se umple carnatul, se leaga bine la capete, cu sfoara, si se pune la fiert astfel: dupa ce se pune carnatul in apa clocotita, se trage vasul pe maginea aragazului, astfel ca apa sa aiba temperatura de fierbere, fara sa clocoteasca, pentru ca altfel carnatul s-ar sparge. Daca are tendinta sa se umfle, se inteapa cu un ac. Dupa 10 - 15 minute se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca in apa. Apoi se atarna in camara, la loc aerisit si rece.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Lasagna Cu Carne Tocata
Ardei Umpluti Cu Carne
Vitel Cu Usturoi Si Ardei (kelaidi)
Carne Cu Ardei Si Feta
Pui Cu Legume La Cuptor
Budinca De Brinza Cu Spanac
Ficat La Cuptor
Cottage Pie
Piept De Pui Cu Amestec Mexican
Dovlecei Cu Carne
Ciulama De Pasare
Chiftele Marinate
Carne De Pasare Cu Smintina Si Ceapa
Budinca De Fidea Cu Carne
Budinca De Limba Cu Orez Si Mazare
Caltabosi
Creier Fiert
Pui Cu Legume Si Ierburi De Provence
Tocana
Budinca De Ficat Cu Smintina
 

Top Retete Culinare