Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carnati De Ficat De Porc (lebervust)

Ingrediente
ficat de porc, carne de porc grasa, sare, coriandru

Preparare
Se taie felii ficatul porcului si se pune in apa. Se schimba apa de mai multe ori, pana ce ficatul devine alb. Intre timp se ia o bucata de carne grasa de la gat si se pune la fiert. Cand este gata, se pune si ficatul, care nu trebuie sa fiaba mai mult de 2-3 clocote. Dupa ce s-a racit, se da totul de doua ori prin masina. Se freaca apoi carnea cu dosul lingurii, adaugandu-se cate putin din zeama in care a fiert ficatul. Se adauga sare si putin coriandru, numai atat cat sa parfumeze putin carnea. Se pune un mat gros la masina, se umple carnatul, se leaga bine la capete, cu sfoara, si se pune la fiert astfel: dupa ce se pune carnatul in apa clocotita, se trage vasul pe maginea aragazului, astfel ca apa sa aiba temperatura de fierbere, fara sa clocoteasca, pentru ca altfel carnatul s-ar sparge. Daca are tendinta sa se umfle, se inteapa cu un ac. Dupa 10 - 15 minute se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca in apa. Apoi se atarna in camara, la loc aerisit si rece.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Brociolone
Tocanita De Gaina Cu Legume
Pui Cu Rosii Si Ciuperci
Sote De Miel Cu Ciuperci Si Sos Indian
Pui Cu Sos Soia
Mincare Cu Carne Si Patlagele Vinete
Porumbel Umplut
Romburi Cu Carne De Vita
Tocana Ca La Abrud
Piept De Rata Cu Portocale
Musaca De Cartofi Cu Carne Si Verdeata
Bame Cu Carne De Porc
Sarmalute Cu Afumatura
Tocana Cu Rosii Si Ardei
Piept De Gaina Pane
Gulas Cu Galuste
Pilaf Cu Carne De Berbec
Pui Cu Vinete
Ficat Si Rinichi De Miel
Pulpe De Pui In Aluat De Bere
 

Top Retete Culinare