Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mititei

Ingrediente
1/2 kg. carne macra, grasa, de vaca, 2 virfuri de cutit cu piper, 1 capatina usturoi, 1 virf de cutit bicarbonat, 1 lingurita cimbru, sare

Preparare
Se trece carnea de 3 ori prin masina de tocat, se adauga sare, piper, bicarbonat si cimbru. Separat se prepara un sos de usturoi pisat si 2 linguri de apa. Se strecoara zeama in tocatura si se amesteca bine. Tocatura se lasa 2-3 ore la gheata sau la rece. Se iau cu lingura cantitati egale din tocatura si cu miinile inmuiate in apa se formeaza mititei de aceeasi marime. Se asaza pe un fund de lemn. Se frig pe gratar la foc iute.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Sote De Rinichi
Ardei Umpluti Cu Carne Cu Sos De Rosii
Pui Mediteranean
Carne De Porc Cu Mere
Cartofi Francezi
Rasol Din Cap De Vitel
Frigarui Cu Cirnaciori
Musaca De Cartofi Cu Carne Tocata
Perisoare Cu Tarhon
Farsmac
Tarta De Cartofi Cu Pui
Ciulama De Pasare Cu Ciuperci
Rata Cu Masline
Pui Cu Smantana
Pui Umplut Cu Ficatei
Piept De Rata Cu Portocale
Sote De Ficat
Specialitate De Pui
Pui Cu Sparanghel
Sunca In Bere (bierschinken)
 

Top Retete Culinare