Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mititei

Ingrediente
1/2 kg. carne macra, grasa, de vaca, 2 virfuri de cutit cu piper, 1 capatina usturoi, 1 virf de cutit bicarbonat, 1 lingurita cimbru, sare

Preparare
Se trece carnea de 3 ori prin masina de tocat, se adauga sare, piper, bicarbonat si cimbru. Separat se prepara un sos de usturoi pisat si 2 linguri de apa. Se strecoara zeama in tocatura si se amesteca bine. Tocatura se lasa 2-3 ore la gheata sau la rece. Se iau cu lingura cantitati egale din tocatura si cu miinile inmuiate in apa se formeaza mititei de aceeasi marime. Se asaza pe un fund de lemn. Se frig pe gratar la foc iute.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Tarta De Cartofi Cu Pui
Porc Gong-bao
Cartofi Umpluti Cu Carne
Pirjoale Din Resturi De Carne Sau Din Rasol
Cubulete De Pui Marinate
Creier In Coca
Clatite Brasovene
Cotlete De Porc Pane
Tochitura Bucovineana
Rulada Cu Sunca
Ostropel De Rata
Rata Cu Castraveti Acri
Chateaubriant
Sote De Rinichi
Piept De Pui In Manta De Sunca
Rulada Cu Slanina Afumata
Ciulama De Pui Cu Legume
Budinca De Creier
Musaca De Telina
Pui In Sos
 

Top Retete Culinare