Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rata Cu Castraveti Acri

Ingrediente
1 rata mica, 8 castraveti potrivit de mari, 2 linguri untura, 1 lingura bulion, 1 ceapa, ½ lingurita faina, sare, marar tocat

Preparare
Bucatile de rata se prajesc in untura pina se rumenesc, se adauga ceapa tocata si faina si se lasa sa se mai prajeasca putin, apoi se sting cu atita apa calda, cit sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic ½ de ora. In acest timp se aleg castravetii tari, se taie in bucati de 5-6 cm lungime si se spala. In cazul cind sint sarati prea tare, se tin in apa calda timp de o ora. Se pun castravetii peste carne, bulionul, mararul tocat si se lasa sa fiarba la foc mic, pina ce scade zeama si carnea este fiarta. Se poate prepara si cu ceapa cruda. In acest caz se pune o data cu apa calda.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Ciulama De Pui
Ali Nazik
Lasagna De Pui
Limba Cu Castraveciori
Pui Cu Sos Picant
Pui "marengo"
Pui Cu Vinete
Urechi De Porc Sarate
Costita Cu Fasole Uscata
Mititei Din Carne De Vita
Clatite Brasovene
Pui Surpriza
Piftie De Vitel Si Porc
Spanac Cu Carne
Antricoate Cu Ceapa Prajita
Pilaf Cu Carne De Berbec
Pollo Parisianno
Bame Conserve Cu Carne De La Supa
Muschi De Vaca Umplut
Perisoare Cu Smintina
 

Top Retete Culinare