Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rata Cu Castraveti Acri

Ingrediente
1 rata mica, 8 castraveti potrivit de mari, 2 linguri untura, 1 lingura bulion, 1 ceapa, ½ lingurita faina, sare, marar tocat

Preparare
Bucatile de rata se prajesc in untura pina se rumenesc, se adauga ceapa tocata si faina si se lasa sa se mai prajeasca putin, apoi se sting cu atita apa calda, cit sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic ½ de ora. In acest timp se aleg castravetii tari, se taie in bucati de 5-6 cm lungime si se spala. In cazul cind sint sarati prea tare, se tin in apa calda timp de o ora. Se pun castravetii peste carne, bulionul, mararul tocat si se lasa sa fiarba la foc mic, pina ce scade zeama si carnea este fiarta. Se poate prepara si cu ceapa cruda. In acest caz se pune o data cu apa calda.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Surpriza
Stufat De Ied
Specialitate Cu Mezeluri Si Brinza
Pui Cu Smintina Si Vin
Rulada De Curcan Cu Ananas
Ficat Umplut Cu Slanina Si Condimente
Pui Marocan Cu Ananas
Tortiglioni Cu Ficat De Pui
Gulas Din Inima De Vaca
Cotlet De Miel Umplut
Escalop De Porc Cu Ciuperci
Rulou De Vita Cu Cascaval Si Legume In Crusta De Nuca
Teriyaki
Cirnati De Porc Cu Sos De Vin
Makluba
Piept De Pui Cu Sos De Rosii
Pui Szechuan
Snitele Cu Sos Tomat Si Macaroane
Ciulama De Pui
Carne De Vitel Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare