Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rata Cu Castraveti Acri

Ingrediente
1 rata mica, 8 castraveti potrivit de mari, 2 linguri untura, 1 lingura bulion, 1 ceapa, ½ lingurita faina, sare, marar tocat

Preparare
Bucatile de rata se prajesc in untura pina se rumenesc, se adauga ceapa tocata si faina si se lasa sa se mai prajeasca putin, apoi se sting cu atita apa calda, cit sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic ½ de ora. In acest timp se aleg castravetii tari, se taie in bucati de 5-6 cm lungime si se spala. In cazul cind sint sarati prea tare, se tin in apa calda timp de o ora. Se pun castravetii peste carne, bulionul, mararul tocat si se lasa sa fiarba la foc mic, pina ce scade zeama si carnea este fiarta. Se poate prepara si cu ceapa cruda. In acest caz se pune o data cu apa calda.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Conopida Cu Carne La Cuptor
Ficat Prajit La Tigaie
Pui Cu Smintina Si Vin
Rulada Cu Slanina Afumata
Tocanita De Curcan
Pui Cu Smantana
Muschi De Vita Cu Sos De Vin Si Macaroane
Pui Cu Legume La Cuptor
Carne In Manta De Varza
Jambon
Pui Marocan Cu Rosii, Vinete Si Alune
Mititei
Pui Cu Mazare Verde
Piept De Pui Cu Fasole
Creier Fiert
Bame Cu Carne De Vaca
Ostropel Oltenesc
Mancarica De Pui Cu Tarhon Si Rosii
Pui Cu Smintina Si Cartofi La Cuptor
Snitel Parizian
 

Top Retete Culinare