Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rata Cu Castraveti Acri

Ingrediente
1 rata mica, 8 castraveti potrivit de mari, 2 linguri untura, 1 lingura bulion, 1 ceapa, ½ lingurita faina, sare, marar tocat

Preparare
Bucatile de rata se prajesc in untura pina se rumenesc, se adauga ceapa tocata si faina si se lasa sa se mai prajeasca putin, apoi se sting cu atita apa calda, cit sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic ½ de ora. In acest timp se aleg castravetii tari, se taie in bucati de 5-6 cm lungime si se spala. In cazul cind sint sarati prea tare, se tin in apa calda timp de o ora. Se pun castravetii peste carne, bulionul, mararul tocat si se lasa sa fiarba la foc mic, pina ce scade zeama si carnea este fiarta. Se poate prepara si cu ceapa cruda. In acest caz se pune o data cu apa calda.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Lasagna Cu Carne Tocata
Limba Rasol
Piept De Vitel Umplut
Rasol De Vaca Cu Smintina
Dovlecei Umpluti Cu Carne De Pasare
Rulouri Din Piept De Pui
Caltabosi
Chiftelute Cu Pireu De Cartofi
Pui Cu Alune
Pui Cu Smintina Si Cartofi La Cuptor
Pui Cu Mazare
Rinichi Prajiti Cu Sos De Mustar
Blanquette De Veau
Miel Cu Spanac
Pulpe De Pui Cu Stafide Si Bere Neagra
Muschi De Pui Cu Prune Uscate
Filet De Boeuf Wellington
Snitel De Curcan Cu Salvie
Sarmalute In Foi Verzi
Anghemacht De Miel
 

Top Retete Culinare