Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rata Cu Castraveti Acri

Ingrediente
1 rata mica, 8 castraveti potrivit de mari, 2 linguri untura, 1 lingura bulion, 1 ceapa, ½ lingurita faina, sare, marar tocat

Preparare
Bucatile de rata se prajesc in untura pina se rumenesc, se adauga ceapa tocata si faina si se lasa sa se mai prajeasca putin, apoi se sting cu atita apa calda, cit sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic ½ de ora. In acest timp se aleg castravetii tari, se taie in bucati de 5-6 cm lungime si se spala. In cazul cind sint sarati prea tare, se tin in apa calda timp de o ora. Se pun castravetii peste carne, bulionul, mararul tocat si se lasa sa fiarba la foc mic, pina ce scade zeama si carnea este fiarta. Se poate prepara si cu ceapa cruda. In acest caz se pune o data cu apa calda.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Musaca De Conopida
Miel Cu Orez
Ostropel
Piept De Pui In Manta De Sunca
Pui Tiganesc
Carne De Porc Cu Mere
Sarmalute Cu Afumatura
Sunca In Bere (bierschinken)
Castraveti Murati Cu Carne De Porc
Gaina Cu Sos De Ceapa
Ragout Bologna
Pui Cu Bame Si Ceapa
Galuste De Pasare Cu Orez
Carne Inabusita Cu Cartofi (niku-jaga)
Carne De Miel Cu Tocana De Legume
Rasol Din Cap De Vitel
Gaina Cu Gutui
Piept De Pui Umplut Cu Cascaval Si Sunca
Rulade De Vitel In Sos Tomat
Lasagna Cu Carne Tocata
 

Top Retete Culinare