Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mincare Chinezeasca

Ingrediente
Pentru 4 - 6 portii

Preparare
Taiteii de orez se fierb in apa fierbinte (dar atentie ca se fierb repede) pina sunt moi apoi se strecoara si se aseaza de-o parte. Se incalzeste vasul (de preferat o tigaie adinca, cu teflon) si cind este incins, se adauga uleiul, se incinge si apoi se adauga carnea de pui taiata felii si se rumeneste pe ambele parti (2-3 minute). Se adauga morcovul, ceapa, telina, conopida, si se calesc inca 1-2 minut adaugindu-se la acest punct "soy sauce" si totul se mai amesteca si se mai gateste putin pina toate sunt patrunse dar nu facute mamaliga. Vegetalele trebuie sa fie inca crocante. Iute se adauga taiteii in tigaie si peste toate acestea se sparge 1-2 oua (depinde de cita cantitate v-a iesit) care de fapt leaga toate. Totul se amesteca rapid. Se ia de pe foc si se serveste. Se pune la masa soy sauce pentru cei care doresc sa-si mai adauge.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Creier Fiert
Miel Cu Sos De Smintina
Galusti Taiate In Patru
Mincare De Pasare Cu Marar
Ficat Umplut Cu Slanina Si Condimente
Snitele Cu Cascaval
Pui Inabusit, Cu Rosii Si Usturoi
Gisca Pe Varza
Vinete Umplute Cu Carne
Ficat De Miel Cu Sos De Cartofi
Rulade De Carne Umplute
Chiftelute Fierte In Aburi
Rulou De Pui
Pui In Sos Dulce-acrisor
Stufat De Miel
Carne De Vita A La Berna
Cartofi Cu Carne Si Rosii
Chicken Satay
Mazare Cu Carne De Vaca
Tocana De Ficat
 

Top Retete Culinare