Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mincare Chinezeasca

Ingrediente
Pentru 4 - 6 portii

Preparare
Taiteii de orez se fierb in apa fierbinte (dar atentie ca se fierb repede) pina sunt moi apoi se strecoara si se aseaza de-o parte. Se incalzeste vasul (de preferat o tigaie adinca, cu teflon) si cind este incins, se adauga uleiul, se incinge si apoi se adauga carnea de pui taiata felii si se rumeneste pe ambele parti (2-3 minute). Se adauga morcovul, ceapa, telina, conopida, si se calesc inca 1-2 minut adaugindu-se la acest punct "soy sauce" si totul se mai amesteca si se mai gateste putin pina toate sunt patrunse dar nu facute mamaliga. Vegetalele trebuie sa fie inca crocante. Iute se adauga taiteii in tigaie si peste toate acestea se sparge 1-2 oua (depinde de cita cantitate v-a iesit) care de fapt leaga toate. Totul se amesteca rapid. Se ia de pe foc si se serveste. Se pune la masa soy sauce pentru cei care doresc sa-si mai adauge.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Snitele Cu Sos Tomat Si Macaroane
Pui Haiducesc
Pulpe De Pui Cu Stafide Si Bere Neagra
Frigarui De Ficat
Chicken Satay
Limba Rasol
Galusti Taiate In Patru
Inima De Vitel Cu Smintina Si Sote De Legume
Pollo Parisianno
Gulas Cu Carne De Porc Si Boia
Rasol Lionez
Papricas De Iepure
Miel Cu Tarhon
Carne De Porc Cu Usturoi Si Rosii
Pui Cu Smintina Si Marar
Pilaf Cu Carne De Berbec
Ciulama De Vitel
Rulou De Pui Umplut
Cotlete De Porc Pane
Sufleu De Sunca
 

Top Retete Culinare