Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sarmale De Varza Acra

Ingrediente
1 varza mare acra, 1 kg carne porc, 80 g slanina proaspata, 1 ceapa mica, 1 morcov, 1-2 oua, 4 linguri orez spalat, piper macinat si boabe, sare, unsoare, smintina

Preparare
Se toaca impreuna carnea sislanina si morcovul. Ceapa se taiem marunt si se caleste putin cu o lingura unsoare. Cind s-a calit se ia de pe foc si se pune peste ea carnea tocata, ouale, orezul, piper, sare, care se amesteca toate bine. Se desface apoi o capatina mare de varza acra foaie cu foaie, taind cotorul fiecarei foi si seumple cu tocatura de carne, rulind cu grija fiecare foaie impreuna cu umplutura, apoi se apasa mai adinc pe margini. Se aseaza intr-o oala, cu citeva felii de slanina proaspata si citeva bucati de afumatura, precum si citeva boabe de piper. Dupa aceasta se umple oala pina la jumatate cu zeama de varza acra, iar restul pina sus cu apa. Se lasa sa fiarba incet cca 2 ore, scuturind-o din cind in cind, sa nu se arda.

Servire
Se servesc calde cu smintina.

Durata
2 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Musaca De Cartofi Cu Carne Tocata
Ficat Prajit Cu Sos De Ciuperci
Costita Afumata Cu Ciuperci
Castraveti Murati Cu Carne De Porc
Rosii Cu Carne
Prune Cu Carne De Pasare Sau De Porc
Pui In Sos Dulce-acrisor
Ficatei De Pasare Cu Legume
Gulas Cu Galuste
Fatteh Cu Pui
Pui Cu Sparanghel
Mincare Cu Cirnaciori Si Ciuperci
Pilaf Cu Carne De Berbec
Mincarica Cu Carne Si Sfecla Rosie
Ciocanele De Pui Cu Garnitura De Orez Si Sos De Rosii
Vitel Cu Usturoi Si Ardei (kelaidi)
Bitoci
Dovlecei Umpluti Cu Carne
Gaina Cu Gutui
Pirjoale Din Resturi De Carne Sau Din Rasol
 

Top Retete Culinare