Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pilaf De Pui Cu Unt

Ingrediente
1 pui mare, 1 1/2 pahare orez, 2 linguri unt topit, o ceapa, o lingurita unt proaspat, 1 litru apa

Preparare
Puiul se taie bucati, se pune intr-o oala mica, se toarna apa cit sa acopere carnea si cind da in clocot se adauga sare si ceapa. Carnea nu trebuie trecuta din fiert. Se alege apoi orezul, se spala se usuca intr-un servet si se rumeneste usor in unt intr-o cratita. Se stinge orezul cu 3 pahare de supa strecurata in care a fiert puiul, se adauga apoi carnea de pui, se acopera cu capac si se da la cuptor sa fiarba la foc mic 25-30 minute. Pilaful nu trebuie amestecat cu lingura. Inainte de a se servi la masa se pune deasupra o bucatica de unt proaspat.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Orez Si Dovleac
Gulas De Manzat Cu Galuste
Pui Cu Smintina
Ghiveci Cu Carne De Vaca
Perisoare Cu Sos De Smintina Si Ceapa
Pui Cu Ciuperci
Tocana
Muschi De Pui Cu Prune Uscate
Gulas
Porkolt
Pui Cu Alune
Pui Cu Sos De Whiskey Si Mar
Rulada De Buturel De Porc
Boeuf A La Mode
Coltunasi Cu Carne De Vaca Din Bucovina
Rulada De Curcan Cu Brinza
Piept De Rata Cu Portocale
Rata Cu Masline
Mincarica De Pui
Budinca De Creier
 

Top Retete Culinare