Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama De Burta

Ingrediente
½ kg burta, zarzavat de supa, sare, piper, usturoi, 2 galbenusuri

Preparare
Se fierbe burta spalata bine, taiata bucati impreuna cu zarzavatul si sare ca orice supa, reducind zeama la ¼. Cind este fiarta, se asaza bucatile intr-un castron si se acopera cu un sos preparat din zeama scazuta, usturoi pisat, piper si galbenusurile amestecate toate pe baia de apa Se serveste fierbinte.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Budinca De Carne Cu Varza
Ragout Bologna
Pilaf De Pui Cu Unt
Castraveti Murati Cu Carne De Porc
Tuslama De Burta
Rasol Din Cap De Vitel
Ciuperci Cu Sunca
Pui Cu Smintina Si Marar
Limba Cu Sos De Rosii
Ficat Prajit Cu Sos De Ciuperci
Miel Cu Orez
Piept De Pui Cu Cascaval
Pui Cu Smintina
Piept De Pui Cu Amestec Mexican
Snitel Parizian
Pui Cu Ciuperci Si Slanina
Rulade De Porc Cu Dovlecei
Chisca
Tocana Sirbeasca
Ciulama De Gaina
 

Top Retete Culinare