Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama De Burta

Ingrediente
½ kg burta, zarzavat de supa, sare, piper, usturoi, 2 galbenusuri

Preparare
Se fierbe burta spalata bine, taiata bucati impreuna cu zarzavatul si sare ca orice supa, reducind zeama la ¼. Cind este fiarta, se asaza bucatile intr-un castron si se acopera cu un sos preparat din zeama scazuta, usturoi pisat, piper si galbenusurile amestecate toate pe baia de apa Se serveste fierbinte.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Piept De Curcan Cu Garnitura De Pere
Musaca De Vinete
Carne De Porc Cu Usturoi Si Rosii
Papricas De Pui Cu Nokedli
Pulpa De Vitel La Tava
Mititei De Vita
Gulas De Manzat Cu Galuste
Boeuf Bourguignon
Carne Cu Curry
Coltunasi Cu Carne De Vaca Din Bucovina
Budinca De Fidea Cu Carne
Musaca De Clatite Cu Carne De Vitel
Limba Umpluta
Fricassee De Pui
Drob De Miel (cighir)
Pui Cu Orez Si Zucchini
Pui In Sos Dulce-acrisor
Limba Fiarta
Pirjoale Moldovenesti Cu Untura
Pui Cu Sparanghel
 

Top Retete Culinare