Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pulpe De Pui Cu Sos De Mustar

Ingrediente
8 pulpe mai mici de pui, 4 lingurite boia de ardei dulce, o lingurita piper, sare, o lingurita chimen, o lingurita zahar, 150 g gem de portocale, 4 linguri mustar de Dijon

Preparare
Pulpele de pui se spala si se sterg cu un servetel de bucatarie. Intr-un castron se amesteca boiaua, sarea, piperul, chimenul si zaharul. Se ung pulpele bine pe toate partile cu acest amestec si se aseaza intr-o tava unsa cu grasime. Se pun la cuptor si se intorc din cind in cind, sa nu se arda. Gemul de portocale se amesteca cu mustarul si se pune intr-un castronas.

Servire
Pulpele de pui se servesc cu sos si cu ghiveci.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Sote De Miel Cu Ciuperci Si Sos Indian
Pui Tiganesc
Piept De Curcan Cu Garnitura De Pere
Piept De Pui Cu Fasole
Pui Szechuan
Ragout Bologna
Muschi De Vaca Cu Sote De Morcovi
Pui Surpriza
Muschi Stroganoff
Budinca Cu Carne
Pui Sote Cu Vin Alb Si Piper
Sarmalute Din Piept De Curcan
Piept De Pui Cu Amestec Mexican
Oua Cu Carne Si Legume
Pui Cu Sos De Lamaie
Piept De Gaina Pane
Rasol Impanat
Pulpa De Vitel La Cuptor
Pui In Sos Dulce-acrisor
Budinca De Carne Cu Stevie
 

Top Retete Culinare