Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pulpe De Pui Cu Sos De Mustar

Ingrediente
8 pulpe mai mici de pui, 4 lingurite boia de ardei dulce, o lingurita piper, sare, o lingurita chimen, o lingurita zahar, 150 g gem de portocale, 4 linguri mustar de Dijon

Preparare
Pulpele de pui se spala si se sterg cu un servetel de bucatarie. Intr-un castron se amesteca boiaua, sarea, piperul, chimenul si zaharul. Se ung pulpele bine pe toate partile cu acest amestec si se aseaza intr-o tava unsa cu grasime. Se pun la cuptor si se intorc din cind in cind, sa nu se arda. Gemul de portocale se amesteca cu mustarul si se pune intr-un castronas.

Servire
Pulpele de pui se servesc cu sos si cu ghiveci.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Ghiveci Cu Carne
Rulada Din Piept De Curcan
Limba Cu Masline In Sos De Vin
Costita Afumata In Aluat
Ciulama De Vitel
Ostropel De Pui
Tocana Nationala
Patlican Musakka
Pasare Umpluta Cu Ciuperci
Pui Cu Smintina
Escalop Voievodal
Gaina Cu Orez, Smintina Si Zeama De Lamiie
Sarmale Grecesti
Miel Pane
Muschi De Vitel In Sos Gorgonzola
Rulouri De Carne De Vitel
Snitel De Curcan Cu Salvie
Vinete Umplute
Gisca La Cuptor
Budinca De Carne Cu Stevie
 

Top Retete Culinare