Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Blancheta De Pasare Cu Orez

Ingrediente
orez 1 kg carne de pasare, 100 g morcovi, 100 g telina, 100 g ceapa, 150 g unt, 75 g faina, 300 g orez, o lamiie sau sare de lamiie, sare

Preparare
Taiati carnea in bucati si puneti-o la fiert in apa cu sare. Luati spuma si adaugati zarzavatul de supa si ceapa. Cind carnea este fiarta, puneti-o pe un platou si, in alt vas, strecurati supa. Din 75 g unt, faina si supa, pregatiti un sos alb, fierbeti-l 10 minute si treceti-l prin strecuratoare. In untul ramas caliti orezul, stingeti cu putina apa, puneti 1 litru de supa si dati vasul la cuptor sa fiarba incet

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Tocanita De Vita Cu Trei Ardei
Papricas
Snitele Cu Cascaval
Drob De Miel (cighir)
Rulada Cu Smintina, Sunca, Cascaval
Pui Sote Cu Orez
Ostropel De Rata
Chateaubriant
Ficat Si Rinichi De Miel
Snitel Cu Ceapa.
Budinca De Carne Cu Varza
Galusti Din Paine
Rulada De Porc Cu Varza
Escalop De Vitel
Carne De Miel Cu Tocana De Legume
Muschi De Vaca Umplut
Piept De Pui Cu Amestec Mexican
Pui Cu Conopida Si Vin Alb
Rulouri De Carne De Vitel
Iepure Cu Slanina Si Verdeturi
 

Top Retete Culinare