Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Blancheta De Pasare Cu Orez

Ingrediente
orez 1 kg carne de pasare, 100 g morcovi, 100 g telina, 100 g ceapa, 150 g unt, 75 g faina, 300 g orez, o lamiie sau sare de lamiie, sare

Preparare
Taiati carnea in bucati si puneti-o la fiert in apa cu sare. Luati spuma si adaugati zarzavatul de supa si ceapa. Cind carnea este fiarta, puneti-o pe un platou si, in alt vas, strecurati supa. Din 75 g unt, faina si supa, pregatiti un sos alb, fierbeti-l 10 minute si treceti-l prin strecuratoare. In untul ramas caliti orezul, stingeti cu putina apa, puneti 1 litru de supa si dati vasul la cuptor sa fiarba incet

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Muschi De Vaca Cu Sote De Morcovi
Rata Umpluta Cu Mere
Pulpe De Pui In Aluat De Bere
Tocanita De Gaina Cu Legume
Pui Cu Mazare Verde
Pui Cu Fasole Verde
Pulpa De Vitel La Cuptor
Tocana Ca La Abrud
Carnati De Ficat De Porc (lebervust)
Piept De Pui Cu Sos De Rosii
Tocanita De Vita Cu Trei Ardei
Sarmalute In Foi Verzi
Musaca De Cartofi Cu Carne Si Verdeata
Bame Conserve Cu Carne De La Supa
Miel Pane Cu Lapte Si Pesmet
Cotlete De Porc Cu Smintina
Muschi De Vaca Umplut
Pui Cu Ciuperci Stropit Cu Vin
Muschi Umplut
Chiftele Marinate
 

Top Retete Culinare