Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Blancheta De Pasare Cu Orez

Ingrediente
orez 1 kg carne de pasare, 100 g morcovi, 100 g telina, 100 g ceapa, 150 g unt, 75 g faina, 300 g orez, o lamiie sau sare de lamiie, sare

Preparare
Taiati carnea in bucati si puneti-o la fiert in apa cu sare. Luati spuma si adaugati zarzavatul de supa si ceapa. Cind carnea este fiarta, puneti-o pe un platou si, in alt vas, strecurati supa. Din 75 g unt, faina si supa, pregatiti un sos alb, fierbeti-l 10 minute si treceti-l prin strecuratoare. In untul ramas caliti orezul, stingeti cu putina apa, puneti 1 litru de supa si dati vasul la cuptor sa fiarba incet

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Piept De Pui "minimum De Calorii"
Mincare De Berbec
Ficat Prajit
Musaca De Clatite Cu Carne De Vitel
Pui Cu Conopida
Gisca La Cuptor
Iepure Cu Slanina Si Verdeturi
Snitel Pane
Mincarica De Pui
Rulada Din Piept De Curcan
Ali Nazik
Piept De Pui Cu Fasole
Gulii Umplute Cu Carne De Vaca
Sote De Ficat
Cubulete De Pui Marinate
Chiftelute Marinate
Musaca De Telina Cu Cascaval Ras
Piept De Pui Pe Varza
Pui Cu Gutui
Rulada De Curcan Cu Ananas
 

Top Retete Culinare