Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Blancheta De Pasare Cu Orez

Ingrediente
orez 1 kg carne de pasare, 100 g morcovi, 100 g telina, 100 g ceapa, 150 g unt, 75 g faina, 300 g orez, o lamiie sau sare de lamiie, sare

Preparare
Taiati carnea in bucati si puneti-o la fiert in apa cu sare. Luati spuma si adaugati zarzavatul de supa si ceapa. Cind carnea este fiarta, puneti-o pe un platou si, in alt vas, strecurati supa. Din 75 g unt, faina si supa, pregatiti un sos alb, fierbeti-l 10 minute si treceti-l prin strecuratoare. In untul ramas caliti orezul, stingeti cu putina apa, puneti 1 litru de supa si dati vasul la cuptor sa fiarba incet

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Sarmale Cu Carne
Limba Cu Sos Remulad
Piept De Pui Cu Fasole
Ostropel Din Carne De Vita
Frigarui Din Miel Dobrogean
Pui A La Nick
Budinca De Sunca Cu Spanac
Snitel Natur
Mincare Cu Cirnaciori Si Ciuperci
Rulada Din Carne Tocata
Carne Cu Busuioc
Tocanita Din Cirnati Afumati Si Brinza De Oaie
Pui Cu Legume La Cuptor
Pui Umplut Cu Tocatura Si Ciuperci
Tocana Cu Ceapa Si Carne De Porc
Chebe (kibbeh)
Musaca De Conopida
Boeuf Bourguignon
Gaina Rasol
Carne Inabusita Cu Cartofi (niku-jaga)
 

Top Retete Culinare