Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Blancheta De Pasare Cu Orez

Ingrediente
orez 1 kg carne de pasare, 100 g morcovi, 100 g telina, 100 g ceapa, 150 g unt, 75 g faina, 300 g orez, o lamiie sau sare de lamiie, sare

Preparare
Taiati carnea in bucati si puneti-o la fiert in apa cu sare. Luati spuma si adaugati zarzavatul de supa si ceapa. Cind carnea este fiarta, puneti-o pe un platou si, in alt vas, strecurati supa. Din 75 g unt, faina si supa, pregatiti un sos alb, fierbeti-l 10 minute si treceti-l prin strecuratoare. In untul ramas caliti orezul, stingeti cu putina apa, puneti 1 litru de supa si dati vasul la cuptor sa fiarba incet

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Smintina Si Vin
Tocana Cu Ceapa Si Carne De Porc
Limba Cu Castraveciori
Carne De Berbec Cu Tocana De Legume
Pulpe De Pui Cu Stafide Si Bere Neagra
Pui Cu Smantana
Cotlete Cu Sos Picant
Sote De Rinichi
Costita Afumata Cu Ciuperci
Farsmac
Chiftelute Marinate
Tacopaj
Carnati
Piept De Curcan Cu Garnitura De Pere
Rulade De Carne Umplute
Ciulama De Gaina
Pui Marocan Cu Rosii, Vinete Si Alune
Escalop De Porc Cu Ciuperci
Porumbei Umpluti
Muschiulet De Vaca
 

Top Retete Culinare