Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Snitel De Vitel
Chebe (kibbeh)
Pilaf De Pui Cu Unt
Pui Cu Conopida Si Vin Alb
Budinca De Carne De Porc Si De Berbec
Ciulama De Pui Cu Legume
Gulas De Porc
Boboc De Rata Cu Mazare Verde
Coq Au Vin
Pui Cu Sos Soia
Rulade De Vitel In Sos Tomat
Fricassee De Pui
Rulada De Carne Tocata
Ciulama De Pui Cu Ceapa
Porc Gong-bao
Lasagna Cu Carne Tocata
Gaina Cu Masline
Pui Cu Mazare Verde
Vinete Cu Carne
Ficat De Miel Cu Sos De Cartofi
 

Top Retete Culinare