Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pirjoale Moldovenesti
Ciulama De Gaina
Oua Scotiene Cu Cartofi Pure
Mincarica De Pui
Pui Cu Lamaie Si Usturoi
Pui Cu Orez Si Dovleac
Piept De Vitel Umplut
Stufat De Ied
Orez Cu Piept De Pui File
Carnati
Bitoci
Muschi De Vaca Cu Sote De Morcovi
Snitel Din Carne Tocata
Papricas
Risotto Cu Limba
Rasol Din Cap De Vitel
Tocanita Ungureasca
Angemacht De Miel
Galuste De Pasare Cu Orez
Gulas De Inima
 

Top Retete Culinare