Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Marocan
Cornuri Umplute
Budinca De Sunca Cu Spanac
Pui Cu Ciuperci Stropit Cu Vin
Snitel Parizian
Miel Cu Sos De Smintina
Miel Cu Tarhon Si Lamiie
Pulpa De Porc La Cuptor
Rulada Din Piept De Curcan
Pui Cu Sos Soia
Pui "marengo"
Kalops
Frigarui De Ficat
Rulouri De Carne De Vitel
Pui Cu Conopida
Cotlete De Miel Pane
Pui Cu Smintina Si Verdeata
Bame Conserve Cu Carne De La Supa
Mici Ca La Buzau
Rulade De Vitel In Sos Tomat
 

Top Retete Culinare