Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Piept De Pui Cu Amestec Mexican
Rulade De Porc Cu Dovlecei
Snitel Polonez
Carne Inabusita Cu Cartofi (niku-jaga)
Ghiveci Cu Carne
Carnati Preparati In Casa
Chiftelute Fierte In Aburi
Limba Rasol
Ficat Prajit
Limba Umpluta
Chiftelute Marinate
Pui Cu Smintina
Tocanita De Curcan
Chateaubriant
Piftie De Vitel Si Porc
Sote De Rinichi
Quiche Mexican
Pui Cu Orez Si Dovleac
Piept De Rata Cu Portocale
Creier Pane Cu Sote
 

Top Retete Culinare