Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Piept De Pui Cu Fasole
Ficat La Cuptor Cu Otet Si Smintina
Chiftelute Fierte In Aburi
Quiche Mexican
Pasare Umpluta Cu Ciuperci
Pui A La Nick
Cordon Haiducesc
Cap De Vitel Cu Maioneza
Pui Cu Rosii Si Boia
Piept De Pui Cu Sos De Rosii
Snitel Polonez
Biftec La Gratar Cu Ciuperci
Perisoare Din Carne Tocata Cu Smintina Si Boia
Boboc De Rata Pe Varza
Rulade De Porc Cu Dovlecei
Chilli Con Carne
Miel Cu Fasole Verde
Sarmalute Moldovenesti
Piept De Pui Cu Rosii
Budinca De Carne Cu Stevie
 

Top Retete Culinare