Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Mincarica Cu Carne Si Sfecla Rosie
Drob De Miel (cighir)
Jambon
Tocana De Carne
Budinca De Creier Si Cascaval
Ostropel Din Carne De Vita
Muschi De Vaca Umplut
Tocana Cu Rosii Si Ardei
Pui Cu Smintina Si Marar
Budinca Cu Carne
Pui Cu Bame Si Bors
Clatite Brasovene
Creier Fiert
Snitel Cu Ceapa.
Pilaf Cu Carne De Berbec
Perisoare Cu Sos De Smintina Si Ceapa
Rulada De Carne Cu Legume
Musaca De Clatite Cu Carne De Vitel
Kalops
Makluba
 

Top Retete Culinare