Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Clatite Mexicane
Lasagna De Pui
Iahnie De Fasole Cu Slanina Afumata
Chiftelute Marinate
Ficat Pane
Carne De Berbec Cu Tocana De Legume
Boboc De Rata Cu Mazare Verde
Costita Afumata In Aluat
Rulada De Carne Tocata
Blanquette De Veau
Rulada Cu Smintina, Sunca, Cascaval
Rata Cu Castraveti Acri
Pulpe La Cuptor Pe Sare
Blancheta De Pasare Cu Orez
Tochitura
Boboc De Rata Pe Varza
Chebe (kibbeh)
Limba Inabusita
Gulii Umplute Cu Carne De Vaca
Pui Marocan
 

Top Retete Culinare