Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Piept De Curcan Cu Garnitura De Pere
Ciulama De Pui Cu Ceapa
Tocanita De Curcan
Rulada De Porc Cu Varza
Costita Afumata In Aluat
Sfiriiala Dobrogeana
Piept De Pui Cu Soia Si Prune
Pirjoale Moldovenesti Cu Untura
Pui Cu Lamiie
Ficat Si Rinichi De Miel
Ardei Umpluti (dietetici)
Musaca De Telina Cu Cascaval Ras
Ardei Umputi Cu Carne Si Sos
Pulpa De Berbec Inabusita
Tajina Marocana Cu Gutui Caramelizate
Tocana
Galuste De Pasare Cu Orez
Rosii Umplute Cu Ficatei
Snitel Vienez
Tochitura Bucovineana
 

Top Retete Culinare