Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Ficat Condimentat A Cuptor
Galusti Taiate In Patru
Pui Cu Lamiie
Mincare De Berbec
Biftec Tocat Cu Vin Alb Si Lamiie
Tocana De Miel
Quesadillas Rapida
Piept De Curcan Cu Garnitura De Pere
Carnati De Ficat De Porc (lebervust)
Papricas De Sibiu
Pui Cu Bame Si Ceapa
Papricas Din Carne Cu Boia
Carne De Porc Cu Usturoi Si Rosii
Papricas De Pui Cu Smintina
Chiftele Marinate
Ciulama De Pui Cu Legume
Fasole Cu Afumaturi
Vinete Umplute
Pollo Parisianno
Specialitate De Pui
 

Top Retete Culinare