Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Placinta Cu Carne
Pulpa De Miel Umpluta
Chiftelute Cu Pireu De Cartofi
Ficat Prajit Tavalit Prin Faina
Pui A La Nick
Frigarui De Ficat
Ficatei De Pui La Tava
Stufat De Miel
Pui Cu Conopida Si Vin Alb
Tacopaj
Praz Umplut Cu Carne
Piept De Rata Cu Portocale
Pui Marocan Cu Rosii, Vinete Si Alune
Musaca De Clatite Cu Carne De Vitel
Pulpa De Vitel La Cuptor
Sarmale Cu Varza Acra Cu Orez Si Stafide
Limba Cu Masline
Pui Szechuan
Pui Cu Ardei Si Ciuperci
Boboc De Rata Pe Varza
 

Top Retete Culinare