Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Limba Cu Sos De Rosii
Pulpa De Miel Umpluta
Budinca De Carne Cu Varza
Muschi De Vita Cu Sos De Vin Si Macaroane
Specialitate De Pui Cu Legume Si Brinza
Tacopaj
Mincare De Berbec
Pui Haiducesc
Budinca Din Carne De Vaca
Caved Catzutz
Ciulama De Pui Cu Ceapa
Chiftele Marinate
Mancarica De Pui Cu Tarhon Si Rosii
Ficat La Cuptor Cu Otet Si Smintina
Chateaubriant
Lasagna De Pui
Conopida Cu Carne La Cuptor
Limba Cu Masline In Sos De Vin
Pui Cu Lamiie
Cordon Haiducesc
 

Top Retete Culinare