Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Vinete
Limba Cu Sos Remulad
Limba Rasol
Pilaf De Vitel
Creier In Aluat
Ali Nazik
Musaca De Telina
Limba Fiarta
Vitel Cu Sos Alb Si Legume
Praz Cu Carne
Piept De Pui Cu Fasole
Pui Cu Smintina
Gaina Umpluta
Farsmac
Orez Cu Piept De Pui File
Budinca Din Carne De Vaca
Pui Provensal
Carne De Vaca Inabusita Cu Ceapa Si Cartofi
Pui Marocan Cu Ananas
Inima De Vitel Umpluta
 

Top Retete Culinare