Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Cornuri Umplute
Pui Cu Rosii Si Usturoi
Carne Alla Pizzaiola
Porc Gong-bao
Dovlecei Cu Carne
Stufat De Miel
Moussaka De Mouton
Cirnati De Porc Cu Sos De Rosii
Rulouri De Carne De Vitel
Cotlete Cu Smintina
Rosii Cu Carne
Pui Sote Cu Orez
Inima De Vitel Cu Smintina Si Sote De Legume
Limba De Porc Inabusita
Varza Cu Carne De Porc Si Rosii
Porkolt
Pui Cu Smintina
Pirjoale Cu Cartofi
Pirosti Cu Carne
Pui Cu Tarhon
 

Top Retete Culinare