Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Oua Cu Carne Si Legume
Carnati Preparati In Casa
Muschi De Vaca Cu Sote De Morcovi
Friptura Picanta Cu Ardei
Carne De Porc Cu Usturoi Si Rosii
Iahnie De Fasole Cu Slanina Afumata
Gaina Cu Orez, Smintina Si Zeama De Lamiie
Cotlet De Miel Umplut
Piept De Pui Cu Soia Si Prune
Piept De Pui Cu Nectarine
Castraveti Murati Cu Carne De Porc
Prune Cu Carne De Pasare Sau De Porc
Tacopaj
Carne Cu Curry
Rulouri De Piept De Pui Cu Unt Si Condimente
Vrabioara De Vaca Cu Legume
Sarmale Cu Carne
Rasol De Vaca Cu Smintina
Carne De Porc Cu Mere
Mancare De Rata Rece, Cu Masline
 

Top Retete Culinare