Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pulpe De Pui In Aluat De Bere
Patlican Musakka
Tocanita De Vita Cu Trei Ardei
Pui Cu Bame Si Ceapa
Escalop De Vitel
Gaina Cu Masline
Mititei Din Carne De Vita
Rulada De Buturel De Porc
Ciulama De Pui Cu Ceapa
Pui Cu Ciuperci In Aluat
Angemacht De Miel
Ficat De Gisca Cu Sos De Vin
Pui Cu Fasole Verde Pastai
Limba De Porc Inabusita
Chicken Satay
Tajina Marocana Cu Gutui Caramelizate
Saltimboca Alla Romana
Musaca De Telina
Carnati
Perisoare Cu Smantana
 

Top Retete Culinare