Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Budinca De Carne De Porc Si De Berbec
Piept De Pui In Manta De Sunca
Fatteh Cu Pui
Sote De Berbec
Muschi De Porc In Vin, La Cratita
Muschi Stroganoff
Pui Cu Smintina Si Marar
Galusti Din Paine
Drob De Miel (cighir)
Budinca De Carne Cu Stevie
Rulada De Curcan Cu Ananas
Pui Cu Rosii
Costita Afumata In Aluat
Budinca De Ficat Cu Smintina
Limba De Porc Inabusita
Rulada Cu Sunca
Pui Umplut Cu Orez
Limba Fiarta
Tocana Cu Ceapa Si Carne De Porc
Frigarui Din Miel Dobrogean
 

Top Retete Culinare