Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Alune
Pui Umplut Cu Ficatei
Piept De Pui Cu Rosii
Chiftelute De Ficat
Gulas De Inima
Snitel Pane
Mici Ca La Buzau
Pirjoale Moldovenesti Cu Untura
Rulouri Din Piept De Pui
Pui Provensal
Miel Cu Fasole Verde
Mincare De Mazare Cu Carne
Perisoare Din Carne Tocata Cu Smintina Si Boia
Tocana De Carne De Vita
Castraveti Murati Cu Carne De Porc
Urechi De Porc Sarate
Miel Cu Sos De Smintina
Porc Gong-bao
Vitel Cu Usturoi Si Ardei (kelaidi)
Budinca De Carne Cu Sos De Ciuperci
 

Top Retete Culinare