Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Ardei Umputi Cu Carne Si Sos
Chiftelute Fierte In Aburi
Pui Picant
Musaca De Spanac
Rosii Umplute Cu Ficatei
Perisoare Din Carne Tocata Cu Smintina Si Boia
Makluba
Budinca De Creier
Dovlecei Umpluti Cu Carne
Papricas
Budinca De Fidea Cu Carne
Dovlecei Cu Carne
Pui Szechuan
Cottage Pie
Budinca De Limba Cu Orez Si Mazare
Fasole Uscata Cu Afumaturi
Fasole Cu Afumaturi
Boboc De Rata Cu Mazare Verde
Cartofi Cu Carne De Vaca
Rulada De Carne Cu Legume
 

Top Retete Culinare