Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Rosii Si Usturoi
Budinca De Creier Si Cascaval
Ragout Bologna
Ardei Umpluti Cu Carne Cu Sos De Rosii
Rulade De Carne Umplute
Cap De Vitel Cu Maioneza
Rulada De Carne Cu Legume
Pasteta De Vitel
Pui Cu Ciuperci Stropit Cu Vin
Pulpa De Porc La Cuptor
Ficat La Cuptor Cu Otet Si Smintina
Ficatei De Pasare Prajiti
Vinete Umplute Cu Carne
Ostropel
Chiftelute Cu Pireu De Cartofi
Rulade De Vitel In Sos Tomat
Pui In Sos Dulce-acrisor
Inima De Vitel Umpluta
Pui Cu Sos De Lamiie
Brociolone
 

Top Retete Culinare