Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Rasol Lionez
Sarmale Cu Carne
Moussaka De Mouton
Pui Rapid
Gogosi De Gris Cu Sunca La Cuptor
Snitele Aburite Cu Cartofi
Pasare Umpluta Cu Ciuperci
Tocanita De Pipote
Piftie De Gisca (sau Curcan)
Pirosti Cu Carne
Ficat Prajit Cu Sos De Ciuperci
Sarmale Din Ormansag
Budinca Din Carne De Vaca
Ciuperci Cu Sunca
Gulii Umplute Cu Carne De Vaca
Ficat Cu Sos De Ceapa
Cotlete Milaneze
Pui Mediteranean
Chiftele Cu Verdeata
Tocana Sirbeasca
 

Top Retete Culinare