Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Sarmale Grecesti
Gulas Cu Galuste
Moussaka De Mouton
Pui In Stil Spaniol
File Arabesc
Blancheta De Pasare Cu Orez
Wok Cu Salam Tip Parizer
Medalion Din Piept De Pasare
Gulas De Porc
Sfiriiala Dobrogeana
Pui Provensal
Biftec Tartar
Cotlete Milaneze
Papricas
Budinca De Creier
Rulou De Vita Cu Cascaval Si Legume In Crusta De Nuca
Musaca De Cartofi Si Vinete
Piept De Gaina Umplut
Piept De Pui Cu Nectarine
Ficatei De Pasare Cu Sos De Vin
 

Top Retete Culinare