Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Biftec La Gratar Cu Ciuperci
Pilaf Cu Carne De Berbec
Cotlete Cu Smintina
Pui Cu Galuste
Moussaka De Mouton
Gulas
Budinca De Carne Cu Sos De Ciuperci
Cartofi Umpluti Cu Carne
Rasol De Vaca Cu Smintina
Tochitura Bucovineana
Vinete Umplute
Tocana De Carne
Pui Picant
Ostropel
Pui Cu Rosii Si Usturoi
Pui Cu Ciuperci
Praz Umplut Cu Carne
Stufat De Miel
Dovlecei Umpluti Cu Carne
Antricoate Cu Ceapa Prajita
 

Top Retete Culinare