Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Sote De Rinichi
Muschi Umplut
Carne Cu Ardei Si Feta
Antricot De Vaca Cu Legume
Pui Umplut Cu Ficatei
Pirjoale
Piftelute Cu Susan
Pui Pane
Dovlecei Umpluti Cu Carne De Pasare
Limba In Sos De Smintina
Romburi Cu Carne De Vita
Mincare Dulce – Acrisoara
Piept De Gaina Pane
Pui Szechuan
Pui Cu Sos De Whiskey Si Mar
Biftec Tocat Cu Vin Alb Si Lamiie
Tortiglioni Cu Ficat De Pui
Ficat La Cuptor
Gulas Cu Galuste
Porumbel Umplut
 

Top Retete Culinare