Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Snitel De Curcan Cu Salvie
Pilaf Cu Carne De Berbec
Tochitura Bucovineana
Rata Cu Masline
Pirjoale
Castraveti Murati Cu Carne De Porc
Crochete De Cartofi Umplute Cu Carne
Iepure Cu Slanina Si Verdeturi
Ciuperci Cu Carne
Ciulama De Pasare Cu Ciuperci
Lebertwurst
Costita Afumata Cu Ciuperci
Antricoate Cu Ceapa Prajita
Praz Umplut Cu Carne
Varza Cu Carne De Porc Si Rosii
Clatite Brasovene
Pui Cu Legume La Cuptor
Mazare Cu Carne De Vaca
Musaca De Conopida
Gaina Cu Masline
 

Top Retete Culinare