Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Sos De Lamiie
Sarmalute In Foi Verzi
Budinca De Cartofi Cu Carne
Chiftelute Marinate
Ostropel
Pui Tiganesc
Cordon Bleu
Bame Conserve Cu Carne De La Supa
Pui Cu Fasole Verde Si Smintina
Gaina Rasol
Ghiveci Cu Carne Si Legume
Rulou De Pui Cu Ciuperci Si Cascaval
Tocanita De Gaina Cu Legume
Papricas Cu Carne
Piept De Gaina Umplut
Specialitate De Pui Cu Legume Si Brinza
Muschi De Vitel In Sos Gorgonzola
Budinca Cu Carne
Piept De Pui Cu Soia Si Prune
Tuslama
 

Top Retete Culinare