Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Praz Umplut Cu Carne
Pui Caffe
Pulpe De Pui Cu Stafide Si Bere Neagra
Castraveti Acri Cu Carne
Carne Cu Curry
Snitel Cu Sos De Legume
Mancare Cu Sos Alb
Muschi De Porc In Vin, La Cratita
Pui Cu Ardei Si Ciuperci
Coltunasi Cu Carne De Pasare
Brociolone
Placinta Cu Carne
Perisoare Din Carne Tocata Cu Smintina Si Boia
Ficat La Cuptor
Ali Nazik
Ficatei De Pasare Prajiti
Piept De Pui Cu Broccoli Si Dovlecei
Sarmalute De Miel
Piept De Pui Umplut Cu Prune
Gaina Umpluta
 

Top Retete Culinare