Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Galusti Din Paine
Ragu De Pasare
Bame Cu Carne De Vaca
Gulas Cu Galuste
Clatite Mexicane
Mincare Cu Cirnaciori Si Ciuperci
Pui Cu Masline
Creier Prajit
Ficat Umplut Cu Slanina Si Condimente
Pui Cu Fasole Verde Pastai
Papricas De Pui Cu Smintina
Sfiriiala Dobrogeana
Conopida Cu Carne
Mazare Cu Carne De Vaca
Budinca Cu Piept De Gaina
Pui Cu Orez Si Dovleac
Budinca De Creier Si Cascaval
Cartofi Umpluti Cu Carne
Budinca De Carne De Porc Si De Berbec
Musaca De Clatite Cu Carne De Vitel
 

Top Retete Culinare