Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Rapid
Alinofag
Biftec La Gratar Cu Ciuperci
Muschi De Vitel In Sos Gorgonzola
Papricas De Pui Cu Nokedli
Piftie De Vitel Si Porc
Mincare De Berbec
Oua Cu Carne Si Legume
Budinca De Sunca Cu Spanac
Rinichi Prajiti Cu Sos De Mustar
Musaca De Cartofi Cu Carne Tocata
Vinete Cu Carne Si Smintina
Cartofi Cu Carne
Pilaf De Pui Cu Unt
Ficat Si Rinichi De Miel
Wok Cu Salam Tip Parizer
Mincare De Mazare Cu Carne
Creier Cu Ciuperci, Lamiie Si Smintina
Pulpa De Pui Umpluta Cu Ciuperci
Papricas De Pui
 

Top Retete Culinare