Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Gaina Cu Sos De Ceapa
Snitel Vienez
Budinca De Carne Cu Stevie
Ardei Umpluti Cu Carne Cu Sos De Rosii
Ficat De Gasca Natur
Pui Cu Bame
Carne De Pasare Cu Smintina Si Ceapa
Sarmale Cu Carne
Pui Cu Bame Si Bors
Placinta Cu Carne
Gulas
Muschiulet De Vaca
Coltunasi Cu Carne De Vaca Din Bucovina
Snitele Aburite Cu Cartofi
Praz Umplut Cu Carne
Mancare De Rata Rece, Cu Masline
Piept De Pui In Manta De Sunca
Cirnati De Porc Cu Sos De Rosii
Perisoare Dietetice
Boeuf Bourguignon
 

Top Retete Culinare