Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Mazare
Cottage Pie
Rulouri De Carne De Vitel
Budinci Mici De Ficat
Piept De Pui Cu Soia Si Prune
Limba In Sos De Smintina
Chiftelute Cu Pireu De Cartofi
Pui Cu Susan
Dovlecei Cu Umplutura Colorata
Sarmalute De Miel
Mincare De Mazare Cu Carne
Budinca De Limba Cu Orez Si Mazare
Runza
Piept De Pui "minimum De Calorii"
Sarmalute Moldovenesti
Pui Cu Alune
Piept De Vitel Umplut
Boboc De Rata Pe Varza
Snitel Polonez
Tocana Ca La Abrud
 

Top Retete Culinare