Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Fasole Cu Ciolan
Pui Cu Conopida Si Vin Alb
Tocana Sirbeasca
Ardei Umputi Cu Carne Si Sos
Risotto Cu Limba
Snitel De Vitel
Pui Cu Sos De Whiskey Si Mar
Pui Pane
Pui Cu Bame
Ficat Prajit Cu Sos De Ciuperci
Pui Cu Fasole Verde Pastai
Cartofi Cu Carne
Ficatei De Pasare Cu Sos De Vin
Carne De Porc Cu Mere
Mincare De Curcan Cu Castane
Sote De Rinichi
Gulas Din Inima De Vaca
Boboc De Rata Pe Varza
Papricas Cu Carne
Budinca De Carne De Porc Si De Berbec
 

Top Retete Culinare