Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Cartofi La Cuptor
Papricas De Iepure
Mincare De Mazare Cu Carne
Urechi De Porc Sarate
Pui Surpriza
Tocana Sirbeasca
Cap De Vitel Cu Maioneza
Sote De Ficat
Tocana De Miel
Piept De Pui Cu Cascaval
Musaca De Cartofi Si Vinete
Mincarica De Pui
Ragout Bologna
Perisoare Cu Verdeata
Mititei De Vita
Pilaf De Pui
Dovlecei Cu Umplutura Colorata
Carne De Pasare Cu Smintina Si Ceapa
Perisoare Cu Smintina In Sos Alb
Porumbel Umplut
 

Top Retete Culinare