Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Creier Cu Ciuperci, Lamiie Si Smintina
Ficatei De Pasare Prajiti
Vitel Cu Usturoi Si Ardei (kelaidi)
Pui Marocan Cu Ananas
Budinca De Limba Cu Orez Si Mazare
Cotlete Cu Smintina
Rulada De Porc Cu Varza
Gaina Cu Masline
Creier In Coca
Gaina Cu Orez, Smintina Si Zeama De Lamiie
Sarmalute In Foi Verzi
Tocana De Ficat
Rulou De Pui Umplut
Gaina Cu Legume
Pui Cu Tarhon
Pui Cu Conopida
Pui Cu Ciuperci Si Smintina
Rosii Cu Carne
Gaina Cu Gutui
Fasole Uscata Cu Afumaturi
 

Top Retete Culinare