Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Chiftelute In Sos Alb
Ostropel Oltenesc
Limba Cu Sos De Rosii
Flygande Jakob (jakob Zburatorul)
Snitel Cu Ceapa.
Pui Pane
Patlican Musakka
Ficat Prajit La Tigaie
Tochitura Bucovineana
Specialitate Cu Mezeluri Si Brinza
Ciulama De Vitel
Medalion Din Piept De Pasare
Pui Caffe
Cartofi Umpluti Cu Carne
Pui In Sos Dulce-acrisor
Dovlecei Umpluti Cu Carne
Budinca De Limba Cu Orez Si Mazare
Limba Cu Sos Remulad
Rasol De Vaca Cu Smintina
Papricas De Sibiu
 

Top Retete Culinare