Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Bame Cu Carne De Vita
Vitel Cu Usturoi Si Ardei (kelaidi)
Papricas De Pui
Tortiglioni Cu Ficat De Pui
Carne Cu Sos De Mustar
Budinca De Taitei Cu Cirnati Afumati
Ficatei De Pui La Tava
Boboc De Rata Cu Mazare Verde
Pui Sote Cu Vin Alb Si Piper
Sarmale Din Ormansag
Mincare De Pasare Cu Marar
Musaca De Cartofi Cu Carne Tocata
Pui Cu Sos Picant
Pui Cu Smintina Si Cartofi La Cuptor
Budinca De Cartofi Cu Carne
Carnati Preparati In Casa
Rulouri De Piept De Pui Cu Unt Si Condimente
Lebertwurst
Stufat De Miel Cu Ceapa Si Usturoi
Ficat Umplut Cu Slanina Si Condimente
 

Top Retete Culinare