Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tuslama

Ingrediente
1kg de burta de vaca,1picior de vitel,3morcovi,o radacina de patrunjel,1 pastirnac,1 ceapa,o foaie de dafin,2 linguri de ulei, o lingurita de faina,un galbenus de ou,otet sau zeama de lamaie (optional usturoi).

Preparare
Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa calda cu sare,ia spuma si adauga zarzavatul bucati taiate in patru si foaia de dafin.Cind sint fierte ,scoate-le si taie bucati potrivite atit burta cit si carnea de pe picior.Intr-o alta cratita ,caleste in ulei 2 morcovi rasi pe razatoarea mica.Adauga faina,stinge cu zeama de la fiertura.Lasa sa fiarba inabusit citeva minute ,apoi trece sosul prin sita.Bate galbenusul de ou ,adaugind zeama de lamaie sau otetul.Adauga sosul peste burta si lasa sa mai fiarba,dar la foc mic(sa nu se taie galbenusul).Eu mai pun si putin mujdei de usturoi.

Servire
Serveste fierbinte!

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Ficat Umplut Cu Slanina Si Condimente
Clatite Brasovene
Perisoare Cu Sos De Smintina Si Ceapa
Pollo Parisianno
Costita Afumata In Aluat
Musaca Apetisanta
Carne De Vitel Cu Ciuperci
Gisca La Cuptor
Mititei Din Carne De Vita
Ficat Cu Ciuperci Si Orez Fiert
Ficat De Gisca Cu Sos De Vin
Pulpe La Cuptor Pe Sare
Pui Cu Tarhon
Chiftele Marinate
Musaca De Cartofi Cu Carne Tocata
Tocanita Din Cirnati Afumati Si Brinza De Oaie
Stroganoff Portugez
Pui Cu Smintina Si Marar
Pui Cu Vinete Aromat Cu Patrunjel
Pui In Sos De Ciuperci
 

Top Retete Culinare