Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Snitel De Vitel

Ingrediente
750 gr. carne macra(de la pulpa), 1 lingurita ulei, 2 oua, 2-3 linguri untura, faina, pesmet, piper, sare

Preparare
Se taie carnea in bucati potrivit de mari, de grosimea unui deget. Se bat usor cu ciocanul de lemn, se presara cu sare si piper. Fiecare felie de carne se inmoaie in ouale batute cu o lingurita de ulei, se da prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet. Se prajesc pe o parte si pe alta in tigaie, in untura incinsa, la foc potrivit

Servire
Se servesc cu cartofi prajiti, pireu de cartofi, legume oparite cu unt sau o salata oarecare

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Rulou De Pui Umplut
Pui Cu Lamiie
Ficat Pane
Crochete De Cartofi Umplute Cu Carne
Sarmalute De Primavara
Pui Cu Sos Soia
Tuslama De Burta
Snitel Polonez
Limba In Sos De Smintina
Caltabosi
Piept De Pui Cu Nectarine
Coltunasi Cu Carne De Vaca Din Bucovina
Sarmale In Foi De Vita, Stevie Sau Spanac
Ostropel De Pui
Ciulama De Gaina
Mincarica Cu Carne Si Sfecla Rosie
Rulada De Curcan Cu Brinza
Sote De Ficat
Ficat La Cuptor
Pilaf De Pui Cu Unt
 

Top Retete Culinare