Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Piept De Vitel Umplut

Ingrediente
1 kg piept, ¼ kg carne de vitel, ¼ kg carne de porc, 4 oua, 50g slanina afumata, o felie franzela muiata, 5-6 cepe, verdeata, sare, piper

Preparare
Se prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si inabusita, sare, piper, verdeata, bucatele de slanina si oua. Se sareaza pieptul, se umple cu umplutura preparata, se coase si se asaza in tava, se toarna deasupra grasimea incinsa. Se da la cuptor 2-3 ore

Servire
Se serveste taiat felii, cu diferite garnituri

Durata
2 h25 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Miel Cu Spanac
Piept De Pui Cu Rosii
Cotlete De Pui Pane
Pui Cu Fasole Verde Si Smintina
Carne De Porc Cu Usturoi Si Rosii
Limba Cu Sos De Rosii
Pui Mediteranean
Chilli Con Carne
Clatite Brasovene
Biftec Tocat Cu Vin Alb Si Lamiie
Carne De Porc Cu Varza
Cirnati De Porc Cu Sos De Vin
Snitele Cu Sos Tomat Si Macaroane
Cartofi Cu Carne Si Rosii
Oua Scotiene Cu Cartofi Pure
Rulada Cu Sunca
Chiftelute Marinate
Muschi De Vaca Umplut
Pui Cu Rosii Si Boia
Sarmale Grecesti
 

Top Retete Culinare