Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Piept De Vitel Umplut

Ingrediente
1 kg piept, ¼ kg carne de vitel, ¼ kg carne de porc, 4 oua, 50g slanina afumata, o felie franzela muiata, 5-6 cepe, verdeata, sare, piper

Preparare
Se prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si inabusita, sare, piper, verdeata, bucatele de slanina si oua. Se sareaza pieptul, se umple cu umplutura preparata, se coase si se asaza in tava, se toarna deasupra grasimea incinsa. Se da la cuptor 2-3 ore

Servire
Se serveste taiat felii, cu diferite garnituri

Durata
2 h25 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Fasole Uscata Cu Afumaturi
Ficatei De Pasare Cu Legume
Medalion Din Piept De Pasare
Rasol De Creier
Rulade De Vitel In Sos Tomat
Fasole Verde Cu Carne De Vaca
Carne De Vaca Cu Sos Picant
Escalop De Vitel
Ostropel De Rata
Varza Cu Carne De Porc Si Rosii
Placinta Cu Carne
Mincare De Mazare Cu Carne
Antricot De Vaca Cu Legume
Pui Cu Bame Si Bors
Budinca Din Carne De Vaca
Vitel Cu Sos Alb Si Legume
Pulpa De Miel Umpluta
Rulade De Carne Umplute
Gaina Cu Legume
Pirjoale Moldovenesti
 

Top Retete Culinare