Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Piept De Vitel Umplut

Ingrediente
1 kg piept, ¼ kg carne de vitel, ¼ kg carne de porc, 4 oua, 50g slanina afumata, o felie franzela muiata, 5-6 cepe, verdeata, sare, piper

Preparare
Se prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si inabusita, sare, piper, verdeata, bucatele de slanina si oua. Se sareaza pieptul, se umple cu umplutura preparata, se coase si se asaza in tava, se toarna deasupra grasimea incinsa. Se da la cuptor 2-3 ore

Servire
Se serveste taiat felii, cu diferite garnituri

Durata
2 h25 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Conopida
Budinca De Creier
Rulade De Carne Umplute
Quiche Mexican
Limba Cu Sos Remulad
Snitel Parizian
Carne Cu Ardei Si Feta
Sarmalute De Miel
Costita Afumata In Aluat
Piept De Rata Cu Portocale
Pui Cu Tarhon
Vinete Umplute
Pui Cu Smintina
Pilaf De Vitel
Tocanita De Gaina Cu Legume
Stufat De Miel Cu Ceapa Si Usturoi
Sote De Berbec
Carne Cu Sos De Mustar
Perisoare Cu Smintina In Sos Alb
Mititei De Vita
 

Top Retete Culinare