Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Piept De Vitel Umplut

Ingrediente
1 kg piept, ¼ kg carne de vitel, ¼ kg carne de porc, 4 oua, 50g slanina afumata, o felie franzela muiata, 5-6 cepe, verdeata, sare, piper

Preparare
Se prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si inabusita, sare, piper, verdeata, bucatele de slanina si oua. Se sareaza pieptul, se umple cu umplutura preparata, se coase si se asaza in tava, se toarna deasupra grasimea incinsa. Se da la cuptor 2-3 ore

Servire
Se serveste taiat felii, cu diferite garnituri

Durata
2 h25 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Rulade De Carne Umplute
Rulouri De Carne De Vitel
Rulade De Porc Cu Dovlecei
Muschi De Porc In Vin, La Cratita
Tocana
Ostropel De Pui
Ficat La Cuptor Cu Otet Si Smintina
Antricot De Vaca Cu Legume
Pui Divan
Makluba
Musaca De Cartofi Cu Carne Si Verdeata
Budinca De Cartofi Cu Carne
Cotlet De Miel Umplut
Carne De Berbec Cu Tocana De Legume
Musaca De Dovlecei
Ficat De Gasca Natur
Ficatei De Pasare Prajiti
Gulas Cu Carne De Porc Si Boia
Toba
Pui Cu Sos De Whiskey Si Mar
 

Top Retete Culinare