Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Piept De Vitel Umplut

Ingrediente
1 kg piept, ¼ kg carne de vitel, ¼ kg carne de porc, 4 oua, 50g slanina afumata, o felie franzela muiata, 5-6 cepe, verdeata, sare, piper

Preparare
Se prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si inabusita, sare, piper, verdeata, bucatele de slanina si oua. Se sareaza pieptul, se umple cu umplutura preparata, se coase si se asaza in tava, se toarna deasupra grasimea incinsa. Se da la cuptor 2-3 ore

Servire
Se serveste taiat felii, cu diferite garnituri

Durata
2 h25 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui "marengo"
Muschi Umplut
Ficat Pane
Creier Prajit
Specialitate De Pui Cu Legume Si Brinza
Ficatei De Pui La Tava
Fricassee De Pui
Pui Cu Maiorana
Limba Cu Masline
Pui Marocan Cu Rosii, Vinete Si Alune
Pui Cu Sos De Lamiie
Pui Cu Smantana
Papricas Ardelenesc De Pui
Stroganoff Portugez
Sfiriiala Dobrogeana
Pui Picant
Praz Cu Carne
Snitel Cu Sos De Legume
Pui Cu Galuste
Pui Cu Orez Si Dovleac
 

Top Retete Culinare