Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Praz Cu Carne

Ingrediente
½ kg carne, 1 legatura praz, 2 linguri bulion, ½ lingurita zahar, 2 linguri untura, sare

Preparare
Se prajesc bucatile de carne pina ce se rumenesc. Se acopera carnea cu apa, se adauga putina sare si se lasa sa fiarba pina cind carnea devine frageda. In acest timp se curata prazul, se taie si se opareste cu apa clocotita. Prazul scurs de apa se asaza peste carne, se adauga bulionul si zaharul si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se da apoi la cuptor si se lasa pina cind sosul este bine scazut.

Durata
1 h50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Mititei De Vita
Snitel Din Carne Tocata
Pirjoale Moldovenesti
Porumbei Umpluti
Pulpe De Pui Cu Stafide Si Bere Neagra
Gisca Pe Varza
Galusti Taiate In Patru
Ardei Umputi Cu Carne Si Sos
Chiftele Cu Verdeata
Budinca De Cartofi Cu Carne
Rulouri Din Piept De Pui
Creier In Aluat
Muschi De Vaca Cu Sote De Morcovi
Porumbel Umplut
Budinca De Carne Cu Sos De Ciuperci
Pui In Sos
Chicken Satay
Ghiveci Cu Carne
Patlican Musakka
Blanquette De Veau
 

Top Retete Culinare