Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Praz Cu Carne

Ingrediente
½ kg carne, 1 legatura praz, 2 linguri bulion, ½ lingurita zahar, 2 linguri untura, sare

Preparare
Se prajesc bucatile de carne pina ce se rumenesc. Se acopera carnea cu apa, se adauga putina sare si se lasa sa fiarba pina cind carnea devine frageda. In acest timp se curata prazul, se taie si se opareste cu apa clocotita. Prazul scurs de apa se asaza peste carne, se adauga bulionul si zaharul si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se da apoi la cuptor si se lasa pina cind sosul este bine scazut.

Durata
1 h50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Mititei De Vita
Rasol Impanat
Creier Cu Ciuperci, Lamiie Si Smintina
Chiftelute De Pasare
Mici Ca La Buzau
Ostropel Oltenesc
Mincare Cu Cirnaciori Si Ciuperci
Mititei
Carnati De Ficat De Porc (lebervust)
Muschi De Porc In Vin, La Cratita
Rulada Din Carne Tocata
Musaca De Conopida
Gaina Umpluta Cu Orez Si Paprica
Tocana De Miel
Mincare De Gutui
Miel Cu Spanac
Perisoare Cu Smantana
Ciulama De Pui
Muschi Cu Legume La Cuptor
Pui Cu Alune
 

Top Retete Culinare