Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Praz Cu Carne

Ingrediente
½ kg carne, 1 legatura praz, 2 linguri bulion, ½ lingurita zahar, 2 linguri untura, sare

Preparare
Se prajesc bucatile de carne pina ce se rumenesc. Se acopera carnea cu apa, se adauga putina sare si se lasa sa fiarba pina cind carnea devine frageda. In acest timp se curata prazul, se taie si se opareste cu apa clocotita. Prazul scurs de apa se asaza peste carne, se adauga bulionul si zaharul si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se da apoi la cuptor si se lasa pina cind sosul este bine scazut.

Durata
1 h50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Carnati De Ficat De Porc (lebervust)
Prune Cu Carne De Pasare Sau De Porc
Antricoate Cu Ceapa Prajita
Sarmale In Foi De Vita, Stevie Sau Spanac
Pui Cu Tarhon
Rulada De Curcan Cu Ananas
Pui Cu Bame
Piept De Pui Cu Soia Si Prune
Papricas
Pilaf De Pui
Caise Cu Carne De Pasare
Chisca
Vrabioara De Vaca Cu Legume
Sote De Berbec
Pui Cu Smintina
Piept De Pui Cu Fasole
Piept De Pui Pe Varza
Perisoare Cu Verdeata
Tocana Ca La Abrud
Musaca De Ciuperci
 

Top Retete Culinare