Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocanita De Pipote

Ingrediente
1/2 kg pipote de pui, 2-3 catei usturoi, 2 cepe, 1 rosie, ardei, paprika, 2 linguri pasta de rosii, 1/2 pahar otet, sare, piper

Preparare
Pipotele se curata, se spala si se pun in apa rece cu otet pentru 1 1/2 ora, dupa care se freaca cu mina pentru a se curata si mai bine. Se spala de citeva ori in apa rece si se lasa apoi sa stea iarasi in apa rece (se poate pune iarasi otet) pentru 1 ora. Dupa o ora se spala bine daca am pus iarasi otet. Se prepara ca si tocanita. Ceapa si usturoiul se taie marunt. Rosie se curata de pielita,se taie, ardeiul se taie in straifuri. Se prajeste ceapa si usturoiul se adauga ardeiul, rosia taiata, pipotele. Se lasa sa fiarba pe foc mic 1 ora si se adauga 2 linguri pasta de rosii si un pic de paprika, sare, piper dupa gust. Se pune intr-un vas care se poate pune la cuptor se acopera vasul cu hirtie de aluminium si se lasa 45 minute pe temperatura de 140 grade sau pozitia 4 .

Servire
Se poate servi cu cartofi piure, cartofi natur, paste.

Durata
4 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Musaca Apetisanta
Vrabioara De Vaca Cu Legume
Rulade De Porc Cu Dovlecei
Bame Cu Carne De Vaca
Pui Cu Rosii Si Boia
Rata Cu Castraveti Acri
Miel Cu Tarhon Si Lamiie
Pui Cu Sos De Lamiie
Papricas De Iepure
Pui Divan
Miel Cu Fasole Verde
Mititei Din Carne De Vita
Budinca Cu Carne
Stroganoff Portugez
Piept De Pui Cu Fasole
Pirjoale Cu Cartofi
Snitel Cu Sote De Legume
Muschi De Vitel In Sos Gorgonzola
Specialitate De Pui Cu Legume Si Brinza
Gisca Pe Varza
 

Top Retete Culinare