Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bame Cu Carne De Vaca

Ingrediente
½ carne, ½ bame, 1 ceapa, 2 linguri untura, 4-5 rosii, 1 lingura otet, sare, putin zahar, verdeata tocata

Preparare
Se taie carnea bucati potrivite, se prajeste in untura, apoi se adauga apa calda (ca sa cuprinda carnea) si o ceapa marunt tocata. Se acopera si se lasa sa fiarba incet, inabusit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga bamele, care au fost spalate dupa ce au stat un timp in apa cu sare si 2 linguri de otet, sarea, zaharul, rosiile curatate de pielite si seminte si taiate in patru, o lingura de otet si verdeata tocata. Se lasa sa fiarba pina cind bamele sint aproape fierte, apoi se da la cuptor pentru 10-15 minute.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Sarmalute De Miel
Piept Plin Cu Crema De Branza
Pui Cu Sos De Whiskey Si Mar
Pui Sote Cu Orez
Carne Inabusita Cu Cartofi (niku-jaga)
Snitel Englezesc
Moussaka De Mouton
Miel Cu Spanac Si Lamiie
Gulas Din Inima De Vaca
Tuslama
Pulpa De Vitel La Cuptor
Ficat Prajit Tavalit Prin Faina
Ficat La Cuptor Cu Otet Si Smintina
Sfiriiala Dobrogeana
Bame Cu Carne De Vita
Curcan Umplut Cu Castane
File Arabesc
Mincare De Gutui
Wok Cu Salam Tip Parizer
Anghemaht
 

Top Retete Culinare