Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bame Cu Carne De Vaca

Ingrediente
½ carne, ½ bame, 1 ceapa, 2 linguri untura, 4-5 rosii, 1 lingura otet, sare, putin zahar, verdeata tocata

Preparare
Se taie carnea bucati potrivite, se prajeste in untura, apoi se adauga apa calda (ca sa cuprinda carnea) si o ceapa marunt tocata. Se acopera si se lasa sa fiarba incet, inabusit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga bamele, care au fost spalate dupa ce au stat un timp in apa cu sare si 2 linguri de otet, sarea, zaharul, rosiile curatate de pielite si seminte si taiate in patru, o lingura de otet si verdeata tocata. Se lasa sa fiarba pina cind bamele sint aproape fierte, apoi se da la cuptor pentru 10-15 minute.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Ardei Umpluti (dietetici)
Sarmale Cu Carne
Mincare De Curcan Cu Castane
Piept De Pui Cu Cascaval
Ghiveci Cu Carne Si Legume
Crochete De Cartofi Umplute Cu Carne
Rosii Umplute Cu Ficatei
Snitel Polonez
Muschi De Vaca Cu Sote De Morcovi
Rinichi Sote Cu Legume
Pui Cu Mazare Verde
Carne De Vaca Cu Sos Picant
Gogosi De Gris Cu Sunca La Cuptor
Tocana Sirbeasca
Spanac Cu Carne
Vinete Cu Carne
Pui Cu Galuste
Flygande Jakob (jakob Zburatorul)
Carne Cu Ardei Si Feta
Inima De Vitel Umpluta
 

Top Retete Culinare