Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bame Cu Carne De Vaca

Ingrediente
½ carne, ½ bame, 1 ceapa, 2 linguri untura, 4-5 rosii, 1 lingura otet, sare, putin zahar, verdeata tocata

Preparare
Se taie carnea bucati potrivite, se prajeste in untura, apoi se adauga apa calda (ca sa cuprinda carnea) si o ceapa marunt tocata. Se acopera si se lasa sa fiarba incet, inabusit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga bamele, care au fost spalate dupa ce au stat un timp in apa cu sare si 2 linguri de otet, sarea, zaharul, rosiile curatate de pielite si seminte si taiate in patru, o lingura de otet si verdeata tocata. Se lasa sa fiarba pina cind bamele sint aproape fierte, apoi se da la cuptor pentru 10-15 minute.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Budinca De Cartofi Cu Carne
Dovlecei Umpluti Cu Carne
Gulas Din Inima De Vaca
Sarmalute In Foi Verzi
Ardei Umpluti Cu Carne
Pui Umplut Cu Tocatura Si Ciuperci
Rata Umpluta Cu Mere
Miel Cu Fasole Verde
Miel Pane
Galuste De Pasare Cu Orez
Piept De Curcan Cu Garnitura De Pere
Runza
Pui Cu Lamiie
Limba Fiarta
Boboc De Rata Cu Mazare Verde
Snitele Aburite Cu Cartofi
Gisca Pe Varza
Angemacht De Miel
Piept De Pui Cu Rosii
Piept De Pui "minimum De Calorii"
 

Top Retete Culinare