Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Boboc De Rata Cu Mazare Verde

Ingrediente
o rata, 200 gr costita, 15 - 20 fire arpagic sau o ceapa, o lingura unt, o lingura faina, 1 kg mazare tanara, sare, piper

Preparare
Se rumenesc intr-o cratita felii de costita afumata, impreuna cu vreo 15 fire de arpagic sau ceapa. Se scot acestea si se pune bobocul sa se rumeneasca bine pe toate partile.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Tocana
Dovlecei Cu Umplutura Colorata
Tocana Ca La Abrud
Quesadillas Rapida
Cartofi Cu Carne De Vaca
Pui Mediteranean
Mici Ca La Buzau
Musaca De Conopida
Tocana Cu Ceapa Si Carne De Porc
Vitel Cu Usturoi Si Ardei (kelaidi)
Dovlecei Umpluti Cu Carne De Pasare
Ficat De Gisca Cu Sos De Vin
Pui "marengo"
Filet De Boeuf Wellington
Pui Cu Mazare Verde
Antricoate Cu Ceapa Prajita
Pui Cu Ciuperci Si Slanina
Gulas
Pirjoale
Tocanita De Vita Cu Trei Ardei
 

Top Retete Culinare