Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Musaca De Cartofi Cu Carne Si Verdeata

Ingrediente
500 g carne macra, 750 g cartofi, 2 cepe, 3 linguri ulei, sare, piper, verdeata, 1 lingura bulion sau 3-4 rosii, pesmet

Preparare
Se curata cartofii si se taie felii de grosimea unui deget. Se presara cu putina sare, se lasa citeva minute sa stea cu sarea apoi se sterg cu un servet si se prajesc pe amindoua partile. Se da carnea prin masina impreuna cu doua cepe crude, apoi se pune la prajit intr-o tigaie cu o lingura de ulei. Se adauga sare si piper si se lasa ca tocatura sa se prajeasca foarte putin (trebuie sa ramina mustoasa). Intr-o cartita unsa cu ulei si presarata cu pesmet se asaza un rind de cartofi, apoi un rind de carne. Se procedeaza astfel pina cind sint pusi cartofii si toata carnea, avind grija ca ultimul rind sa fie de cartofi, iar intre rinduri se presara verdeata tocata. Se toarna o lingura de bulion amestecata cu un pahar de zeama de carne (vara, peste cartofi se pune un rind de rosii taiate felii; in acest caz nu se mai pune bulionul cu zeama de carne). Se da la cuptor pina scade bine.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Rulada Cu Sunca
Lebertwurst
Coq Au Vin
Dovlecei Umpluti Cu Carne De Pasare
Kulebiac Rusesc
Pulpa De Porc La Cuptor
Rasol De Gaina Cu Legume
Carne De Vita A La Berna
Coltunasi Cu Carne De Vaca Din Bucovina
Snitel Natur
Pui Cu Masline
Sarmalute Moldovenesti
Pui Cu Sparanghel
Papricas De Iepure
Gulas De Inima
Papricas De Pui
Papricas Cu Carne
Chisca
Pui Cu Sos Ca La Buzau
Gulas
 

Top Retete Culinare