Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocana Ca La Abrud

Ingrediente
500 gr. carne de porc, 800 gr. ceapa, 100 gr. untura, 200 gr. usturoi,100 gr. mustar,400 gr. smintina, sare si boia de ardei, dupa gust

Preparare
Se spala carnea, se imparte in bucati care se prajesc in untura. Se adauga ceapa taiata marunt si se prajeste pina se inmoaie. Cind s-a ingalbenit, se adauga usturoiul si boiaua. Se stinge cu sos din mustar si smintina. Se lasa sa mai fiarba putin.

Servire
Se serveste calda

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Picant
Ragout Bologna
Gulas
Cotlete De Miel La Gratar
Ciulama De Pasare
Ficat Prajit
Pui Cu Lamaie Si Usturoi
Vinete Cu Carne Si Smintina
Blanquette De Veau
Musaca De Telina
Mancare De Masline Cu Limba
Ficat La Cuptor Cu Otet Si Smintina
Pui Szechuan
Pui Cu Smintina Si Vin
Jambon
Musaca De Clatite Cu Carne De Vitel
Limba Cu Sos De Rosii
Risotto Cu Limba
Rata Umpluta
Pui Cu Bame
 

Top Retete Culinare