Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocana Ca La Abrud

Ingrediente
500 gr. carne de porc, 800 gr. ceapa, 100 gr. untura, 200 gr. usturoi,100 gr. mustar,400 gr. smintina, sare si boia de ardei, dupa gust

Preparare
Se spala carnea, se imparte in bucati care se prajesc in untura. Se adauga ceapa taiata marunt si se prajeste pina se inmoaie. Cind s-a ingalbenit, se adauga usturoiul si boiaua. Se stinge cu sos din mustar si smintina. Se lasa sa mai fiarba putin.

Servire
Se serveste calda

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Sufleu De Sunca
Pui Cu Bame Si Bors
Castraveti Acri Cu Carne
Perisoare Cu Verdeata
Ragout Bologna
Mincare De Pasare Cu Marar
Budinca De Carne Cu Stevie
Miel Cu Marar Si Ceapa Verde
Flygande Jakob (jakob Zburatorul)
Dovlecei Umpluti
Ali Nazik
Ardei Umputi Cu Carne Si Sos
Ficat Prajit
Brociolone
Chiftelute De Ficat
Rulada Cu Sunca
Chiftelute Fierte In Aburi
Escalop De Porc Cu Ciuperci
Gulas De Inima
Perisoare Dietetice
 

Top Retete Culinare