Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocana Ca La Abrud

Ingrediente
500 gr. carne de porc, 800 gr. ceapa, 100 gr. untura, 200 gr. usturoi,100 gr. mustar,400 gr. smintina, sare si boia de ardei, dupa gust

Preparare
Se spala carnea, se imparte in bucati care se prajesc in untura. Se adauga ceapa taiata marunt si se prajeste pina se inmoaie. Cind s-a ingalbenit, se adauga usturoiul si boiaua. Se stinge cu sos din mustar si smintina. Se lasa sa mai fiarba putin.

Servire
Se serveste calda

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Cartofi La Cuptor
Runza
Dovlecei Cu Carne
Pui Inabusit, Cu Rosii Si Usturoi
Budinca De Carne Cu Sos De Ciuperci
Creieras
Miel Pane
Pulpe De Pui In Aluat De Bere
Piept De Pui Cu Rosii
Varza Cu Carne De Porc Si Rosii
Limba Cu Castraveciori
Ficat Cu Sos De Ceapa
Friptura Cu Banane
Creier Cu Ciuperci, Lamiie Si Smintina
Pulpa De Pui Umpluta Cu Ciuperci
Chiftelute De Pasare
Cotlete De Miel La Gratar
Farsmac
Piept De Pui Cu Broccoli Si Dovlecei
Cartofi Cu Carne De Vaca
 

Top Retete Culinare