Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocana Ca La Abrud

Ingrediente
500 gr. carne de porc, 800 gr. ceapa, 100 gr. untura, 200 gr. usturoi,100 gr. mustar,400 gr. smintina, sare si boia de ardei, dupa gust

Preparare
Se spala carnea, se imparte in bucati care se prajesc in untura. Se adauga ceapa taiata marunt si se prajeste pina se inmoaie. Cind s-a ingalbenit, se adauga usturoiul si boiaua. Se stinge cu sos din mustar si smintina. Se lasa sa mai fiarba putin.

Servire
Se serveste calda

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Limba In Sos De Smintina
Cartofi Cu Carne
Piept De Gaina Pane
Ficatei Cu Usturoi
Ciulama De Pasare Cu Ciuperci
Pui Cu Cartofi La Cuptor
Mincare Dulce – Acrisoara
Miel Pane
Dovlecei Cu Umplutura Colorata
Tocanita Din Cirnati Afumati Si Brinza De Oaie
Fasole Cu Ciolan
Ciulama De Pui Cu Legume
Sarmalute Moldovenesti
Sarmale In Foi De Vita, Stevie Sau Spanac
Costita Cu Fasole Uscata
Tuslama
Makluba
Pui Umplut Cu Ficatei
Creier Pane Cu Sote
Pui Sote Cu Orez
 

Top Retete Culinare