Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocana Ca La Abrud

Ingrediente
500 gr. carne de porc, 800 gr. ceapa, 100 gr. untura, 200 gr. usturoi,100 gr. mustar,400 gr. smintina, sare si boia de ardei, dupa gust

Preparare
Se spala carnea, se imparte in bucati care se prajesc in untura. Se adauga ceapa taiata marunt si se prajeste pina se inmoaie. Cind s-a ingalbenit, se adauga usturoiul si boiaua. Se stinge cu sos din mustar si smintina. Se lasa sa mai fiarba putin.

Servire
Se serveste calda

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Galuste
Pasteta De Vitel
Kulebiac Rusesc
Limba Cu Sos Remulad
Mincare Cu Cirnaciori Si Ciuperci
Pui Cu Ciuperci Stropit Cu Vin
Miel Cu Spanac
Gulas
Carne De Vaca Cu Legume Si Orez
Cotlete Milaneze
Frigarui Cu Cirnaciori
Coltunasi Cu Carne De Vaca Din Bucovina
Pui Cu Lamaie Si Usturoi
Curcan Umplut Cu Castane
Pui Szechuan
Rulada De Carne Tocata
Cubulete De Pui Marinate
Rulada Cu Sunca
Mincare De Mazare Cu Carne
Carne De Berbec Cu Tocana De Legume
 

Top Retete Culinare