Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pulpa De Vitel La Tava

Ingrediente
1/2 kg pulpa vaca, unt

Preparare
Se alege o pulpa, se da cu sare, se tine o jumatate de ora inainte de a fi pregatita. Se sterge bine cu o carpa, se pune intr-o tava, se unge cu unt sau untura, se da la cuptor la foc potrivit o ora si jumatate. Se unge din timp in timp cu zeama care o lasa. Se taie felii si se serveste.

Servire
Cu cartofi sau legume

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Piept De Gaina Pane
Mancarica De Pui Cu Tarhon Si Rosii
Ciulama De Pui Cu Ceapa
Muschi De Porc In Vin, La Cratita
Miel Pane Cu Lapte Si Pesmet
Piept De Curcan Cu Garnitura De Pere
Pilaf De Pui Cu Unt
Toba De Casa
Perisoare Din Carne Tocata Cu Smintina Si Boia
Mincare De Berbec
Musaca De Spanac
Pui Cu Lamiie
Pui Marocan
Ostropel Oltenesc
Boeuf A La Mode
Tarta De Cartofi Cu Pui
Perisoare Cu Tarhon
Papricas De Iepure
Muschi Umplut
Pulpa De Pui Umpluta Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare