Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Vitel In Sos Gorgonzola

Ingrediente
200g muschi de vitel, brinza gorgonzola 20g, supa oase 200ml, piper alb, vin alb 0.050, delikat, unt 0,015g

Preparare
Se bate muschiuletul de vitel ca pentru snitel, se da putin prin faina de griu si se pune la prajit in unt. Se prajeste pe ambele parti si se stinge cu supa de oase si vin. Se lasa la fiert 10 minute, apoi se pune gorgonzola si se amesteca pina la omogenizare in sosul ce rezulta la fierbere. Se pune condimentele si se da focul la mic. Dupa 15 minute se trage de pe foc.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Gulas De Manzat Cu Galuste
Pulpa De Pui Umpluta Cu Ciuperci
Boeuf Mode
Muschi De Vaca Cu Sote De Morcovi
Muschi Stroganoff
Limba In Pesmet
Bame Cu Carne De Porc
Perisoare Cu Sos De Smintina Si Ceapa
Gaina Umpluta Cu Orez Si Paprica
Ciocanele De Pui Cu Garnitura De Orez Si Sos De Rosii
Musaca De Cartofi Cu Carne Tocata
Snitel De Curcan Cu Salvie
Tochitura
Rulou De Pui Umplut
Pirjoale
Gaina Umpluta
Tajina Marocana Cu Gutui Caramelizate
Piept De Pui In Manta De Sunca
Stufat De Ied
Tocanita De Ficat
 

Top Retete Culinare