Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Vitel In Sos Gorgonzola

Ingrediente
200g muschi de vitel, brinza gorgonzola 20g, supa oase 200ml, piper alb, vin alb 0.050, delikat, unt 0,015g

Preparare
Se bate muschiuletul de vitel ca pentru snitel, se da putin prin faina de griu si se pune la prajit in unt. Se prajeste pe ambele parti si se stinge cu supa de oase si vin. Se lasa la fiert 10 minute, apoi se pune gorgonzola si se amesteca pina la omogenizare in sosul ce rezulta la fierbere. Se pune condimentele si se da focul la mic. Dupa 15 minute se trage de pe foc.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Creier Prajit
Gulas Cu Carne De Porc Si Boia
Drob De Miel (cighir)
Carne Inabusita Cu Cartofi (niku-jaga)
Tocana De Ficat
Sarmalute Moldovenesti
Piept De Pui Cu Smantana Si Ciuperci
Miel Pane Cu Lapte Si Pesmet
Carne Cu Busuioc
Limba Fiarta
Caise Cu Carne De Pasare
Pirjoale
Specialitate De Pui
Cotlete De Vitel Sote Cu Sos De Vin
Cirnati De Porc Cu Sos De Vin
Sarmale In Foi De Vita, Stevie Sau Spanac
Pui Surpriza
Papricas De Pui Cu Smintina
Specialitate De Pui Cu Legume Si Brinza
Piept De Pui "minimum De Calorii"
 

Top Retete Culinare