Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Vitel In Sos Gorgonzola

Ingrediente
200g muschi de vitel, brinza gorgonzola 20g, supa oase 200ml, piper alb, vin alb 0.050, delikat, unt 0,015g

Preparare
Se bate muschiuletul de vitel ca pentru snitel, se da putin prin faina de griu si se pune la prajit in unt. Se prajeste pe ambele parti si se stinge cu supa de oase si vin. Se lasa la fiert 10 minute, apoi se pune gorgonzola si se amesteca pina la omogenizare in sosul ce rezulta la fierbere. Se pune condimentele si se da focul la mic. Dupa 15 minute se trage de pe foc.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Rasol Impanat
Caved Catzutz
Cirnati Pe Varza Rosie Calita
Ciulama De Pui Cu Legume
Fasole Cu Ciolan
Pui Cu Ardei Si Ciuperci
Pui Cu Fasole Verde Pastai
Rulou De Pui Cu Ciuperci Si Cascaval
Pui Cu Fasole Verde Si Smintina
Galusti Din Paine
Escalop De Porc Cu Ciuperci
Pui Provensal
Perisoare Cu Verdeata
Crochete Stroganoff
Frigarui Cu Cirnaciori
Gulas De Porc
Pui Mediteranean
Pui Cu Galuste
Dovlecei Cu Carne
Mancare De Rata Rece, Cu Masline
 

Top Retete Culinare