Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Vitel In Sos Gorgonzola

Ingrediente
200g muschi de vitel, brinza gorgonzola 20g, supa oase 200ml, piper alb, vin alb 0.050, delikat, unt 0,015g

Preparare
Se bate muschiuletul de vitel ca pentru snitel, se da putin prin faina de griu si se pune la prajit in unt. Se prajeste pe ambele parti si se stinge cu supa de oase si vin. Se lasa la fiert 10 minute, apoi se pune gorgonzola si se amesteca pina la omogenizare in sosul ce rezulta la fierbere. Se pune condimentele si se da focul la mic. Dupa 15 minute se trage de pe foc.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Mancare De Masline Cu Limba
Muschi De Vaca Cu Sote De Morcovi
Tocanita De Vita Cu Trei Ardei
Tuslama De Burta
Pulpa De Miel Umpluta
Sarmale De Varza Acra
Carne In Manta De Varza
Cartofi Cu Carne De Vaca
Mincare De Gutui
Rulade De Porc Cu Dovlecei
Chiftelute In Sos Alb
Snitele Aburite Cu Cartofi
Dovlecei Umpluti
Biftec La Gratar Cu Ciuperci
Ciulama De Vitel
Budinca Din Carne De Vaca
Chicken Satay
Pui Cu Sos De Lamiie
Dovlecei Umpluti Cu Carne De Pasare
Ostropel
 

Top Retete Culinare