Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Vitel In Sos Gorgonzola

Ingrediente
200g muschi de vitel, brinza gorgonzola 20g, supa oase 200ml, piper alb, vin alb 0.050, delikat, unt 0,015g

Preparare
Se bate muschiuletul de vitel ca pentru snitel, se da putin prin faina de griu si se pune la prajit in unt. Se prajeste pe ambele parti si se stinge cu supa de oase si vin. Se lasa la fiert 10 minute, apoi se pune gorgonzola si se amesteca pina la omogenizare in sosul ce rezulta la fierbere. Se pune condimentele si se da focul la mic. Dupa 15 minute se trage de pe foc.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Tocana De Carne De Vita
Piept De Pui In Manta De Sunca
Carne De Berbec Cu Tocana De Legume
Ostropel De Pui Cu Ceapa
Carne De Vaca Inabusita Cu Ceapa Si Cartofi
Pui Cu Smintina Si Cartofi La Cuptor
Runza
Pui Inabusit, Cu Rosii Si Usturoi
Ardei Umputi Cu Carne Si Sos
Piept De Gaina Umplut
Pui Cu Bame Si Bors
Costita Afumata In Aluat
Sarmale In Foi De Vita, Stevie Sau Spanac
Pui Cu Gutui
Gulas
Spanac Cu Carne
Budinca De Carne De Porc Si De Berbec
Carne De Porc Cu Mere
Ostropel
Gisca La Cuptor
 

Top Retete Culinare