Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca Cu Piept De Gaina

Ingrediente
1 piept de gaina, miez de franzela muiat in lapte, 6 oua, unt, pesmet, sare

Preparare
Se da prin masina un piept de gaina crud la care se adauga miez de franzela muiat in lapte, stors bine si framintat, galbenusurile bine frecate cu sare, o lingura de unt topit. Se amesteca totul pina se face ca o pasta. Se adauga albusurile batute spuma, amestecind usor pina compozitia devine uniforma. Se potriveste de sare. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet, iar deasupra se pun bucati mici de unt. Se coace la foc potrivit.

Servire
Se serveste cu sos de ciuperci

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Ostropel Oltenesc
Pui Szechuan
Mincare De Curcan Cu Castane
Pasteta De Vitel
Cottage Pie
Rosii Cu Carne
Farsmac
Creier Fiert
Pui Umplut
Rata Cu Castraveti
Sarmale Cu Carne
Pui Cu Conopida Si Vin Alb
Coltunasi Cu Carne De Vaca Din Bucovina
Tocana Cu Ceapa Si Carne De Porc
Pirjoale Moldovenesti
Galusti Din Paine
Cordon Haiducesc
Pui In Sos
Limba Umpluta
Cartofi Cu Carne Si Rosii
 

Top Retete Culinare