Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gulas De Porc

Ingrediente
500 gr. carne de porc, 4 buc. ceapa, 500 gr. untura, o lingurita boia, 3 buc. rosii, 1 catel de usturoi, chimen, morcov, patrunjel, sare, piper, 1 kg. cartofi, 100 gr. smintina, zahar, 1 l apa

Preparare
Se topeste untura intr-un vas mare, se pune carnea taiata in bucatele si se lasa sa se aureasca. Dupa ce au prins o usoara crusta, bucatelele de carne se scot si se tin la cald. In untura ramasa se pune ceapa taiata pestisori. Dupa ce s-a aurit se adauga usturoiul, morcovul (dat prin razatoarea mare), rosiile taiate in felii si bucatile de carne. Se adauga boiaua, chimenul, sarea, piperul, zaharul si se toarna atita apa cit sa acopere mincarea. Cratita selasa la foc mic sa clocoteasca incet. Cind carnea este aproape fiarta se mai toarna o cana cu apa calda si se adauga cartofii taiati in sferturi.

Servire
Inaite de a servi, se adauga smintina si patrunjel verde

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Mancarica De Pui Cu Tarhon Si Rosii
Vitel Cu Usturoi Si Ardei (kelaidi)
Costita Cu Fasole Alba
Muschi De Porc In Vin, La Cratita
Limba Rasol
Snitel De Curcan Cu Salvie
Dovlecei Cu Umplutura Colorata
Piept Plin Cu Crema De Branza
Piept De Pui Cu Broccoli Si Dovlecei
Tocana Sirbeasca
Porumbei Umpluti
Budinca De Creier Si Cascaval
Cotlete De Miel La Gratar
Papricas Ardelenesc De Pui
Budinca De Carne Cu Stevie
Pui Picant
Cotlete De Miel Pane
Cotlete Milaneze
Budinca Cu Piept De Gaina
Costita Afumata Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare