Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gulas De Porc

Ingrediente
500 gr. carne de porc, 4 buc. ceapa, 500 gr. untura, o lingurita boia, 3 buc. rosii, 1 catel de usturoi, chimen, morcov, patrunjel, sare, piper, 1 kg. cartofi, 100 gr. smintina, zahar, 1 l apa

Preparare
Se topeste untura intr-un vas mare, se pune carnea taiata in bucatele si se lasa sa se aureasca. Dupa ce au prins o usoara crusta, bucatelele de carne se scot si se tin la cald. In untura ramasa se pune ceapa taiata pestisori. Dupa ce s-a aurit se adauga usturoiul, morcovul (dat prin razatoarea mare), rosiile taiate in felii si bucatile de carne. Se adauga boiaua, chimenul, sarea, piperul, zaharul si se toarna atita apa cit sa acopere mincarea. Cratita selasa la foc mic sa clocoteasca incet. Cind carnea este aproape fiarta se mai toarna o cana cu apa calda si se adauga cartofii taiati in sferturi.

Servire
Inaite de a servi, se adauga smintina si patrunjel verde

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Tocana Din Carne De Porc
Ostropel De Rata
Tocana Ca La Abrud
Sarmalute In Foi Verzi
Ciulama De Pasare Cu Ciuperci
Clatite Brasovene
Cotlete De Porc Pane
Miel Cu Sos De Smintina
Inima De Vitel Umpluta
Rasol De Vaca Cu Smintina
Carne De Porc Cu Usturoi Si Rosii
Rasol Lionez
Papricas De Sibiu
Creier In Coca
Costita Afumata Cu Ciuperci
Gutui Cu Carne
Frigarui Din Miel Dobrogean
File Arabesc
Coltunasi Cu Carne De Vaca Din Bucovina
Pui Cu Cartofi La Cuptor
 

Top Retete Culinare