Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Creier In Aluat

Ingrediente
1 creier mare de vita, ½ pahar lapte, 1 lingura unt sau ulei, 3 linguri faina, 2 oua, sare, piper, 1 lingurita marar tocat, ulei pentru prajit

Preparare
Se amesteca bine galbenusurile adaugind treptat cite putina faina si putin lapte. Se pune uleiul sau untul, sarea, piperul si albusurile batute spuma. Aluatul obtinut trebuie sa fie ca o smintina groasa. Creierul se opareste si se lasa sa stea acoperit in apa timp de 10 minute. Se scurge, se lasa sa se raceasca complet, se curata de pielita, apoi se taie in bucati mici. Se pune in aluat si se amesteca usor cu lingura. Se ia cite o lingura si se prajeste in ulei bine infierbintat, lasind sa se rumeneasca.

Servire
Se asaza pe o farfurie. Se garniseste cu putin marar tocat.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Papricas De Pui Cu Nokedli
Biftec Tocat Cu Vin Alb Si Lamiie
Fasole Cu Afumaturi
Boeuf Mode
Budinca De Ficat Cu Smintina
Pui Cu Rosii Si Usturoi
Berbec Cu Varza Acra
Vinete Cu Carne Si Smintina
Pulpa De Porc La Cuptor
Limba Cu Sos Remulad
Pui Cu Vinete Aromat Cu Patrunjel
Mancare De Rata Rece, Cu Masline
Creier Pane Cu Sote
Caltabosi
Limba Cu Masline In Sos De Vin
Pui Cu Bame Si Ceapa
Pui Cu Sos Picant
Pirosti Cu Carne
Limba Cu Castraveciori
Pui Cu Galuste
 

Top Retete Culinare