Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Creier In Aluat

Ingrediente
1 creier mare de vita, ½ pahar lapte, 1 lingura unt sau ulei, 3 linguri faina, 2 oua, sare, piper, 1 lingurita marar tocat, ulei pentru prajit

Preparare
Se amesteca bine galbenusurile adaugind treptat cite putina faina si putin lapte. Se pune uleiul sau untul, sarea, piperul si albusurile batute spuma. Aluatul obtinut trebuie sa fie ca o smintina groasa. Creierul se opareste si se lasa sa stea acoperit in apa timp de 10 minute. Se scurge, se lasa sa se raceasca complet, se curata de pielita, apoi se taie in bucati mici. Se pune in aluat si se amesteca usor cu lingura. Se ia cite o lingura si se prajeste in ulei bine infierbintat, lasind sa se rumeneasca.

Servire
Se asaza pe o farfurie. Se garniseste cu putin marar tocat.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Escalop Voievodal
Escalop De Porc Cu Ciuperci
Tocanita De Ficat
Tocanita Din Cirnati Afumati Si Brinza De Oaie
Rulada Din Carne Tocata
Ficat Condimentat A Cuptor
Sarmalute De Primavara
Pui In Sos Dulce-acrisor
Tarta De Cartofi Cu Pui
Pulpa De Berbec Inabusita
Fasole Alba Cu Oase Sau Carne De Porc Afumate
Arpagic Cu Carne
Pui Cu Sos De Whiskey Si Mar
Piept De Pui Cu Broccoli Si Dovlecei
Ciocanele De Pui Cu Garnitura De Orez Si Sos De Rosii
Papricas Cu Carne
Gaina Cu Sos De Ceapa
Pui Haiducesc
Rulada Din Piept De Curcan
Pui Cu Rosii Si Boia
 

Top Retete Culinare