Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sarmalute De Miel

Ingrediente
1 kg. carne, 2 linguri orez, 2 cepe, patrunjel si marar verde, sare, piper, ulei, frunze de stevie

Preparare
Se alege carne macra de la pulpele din spate, se curata de pielite, se taie, apoi se trece prin masina de tocat. Se toaca ceapa, se aureste putin in ulei fierbinte, se adauga orezul, se mai lasa 2-3 minute, apoi se stinge cu 2-3 linguri de apa si cind aceasta s-a evaporat, se pun ceapa si orezul peste carne. Se adauga sare, piper, verdeturile tocate fin si se omogenizeaza. Din compozitie se face sarmalute mici, invelite in frunze de stevie spalate si oparite. Se asaza sarmalutele intr-o cratita, se acopera cu bors proaspat si se fierb in cuptor cu foc mic.

Servire
Se servesc cu sosul din tava si smintina

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Gutui Cu Carne
Coq Au Vin
Piept De Gaina Pane
Pui Szechuan
Vitel Cu Usturoi Si Ardei (kelaidi)
Pui Cu Rosii Si Usturoi
Tajina Marocana Cu Gutui Caramelizate
Ficat De Gasca Natur
Crochete De Cartofi Umplute Cu Carne
Pui Cu Susan
Budinca De Brinza Cu Spanac
Pui Cu Vinete Aromat Cu Patrunjel
Ghiveci Cu Carne Si Legume
Limba In Sos De Smintina
Mincare Chinezeasca
Budinca De Ficat Cu Smintina
Perisoare Cu Sos De Smintina Si Ceapa
Limba Fiarta
Sarmale Din Ormansag
Sote De Miel Cu Ciuperci Si Sos Indian
 

Top Retete Culinare