Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pui Cu Orez Si Dovleac

Ingrediente
300 g pulpa de dovleac, 250 g ciuperci, 2 cepe, 2 catei usturoi, 50 g slanina, un pui, 3 linguri ulei, sare, piper, scortisoara, 500 ml supa de pui, 125 ml vin alb, 200 g orez, 2 lingurite amidon

Preparare
Slanina se taie fisii si se pune la calit cu ceapa si usturoiul tocate marunt si ciupercile taiate in doua. Se toarna supa si vinul si se da un clocot. Se adauga bucatile de pui si foaia de dafin. Se inabusa o ora, dar dupa 30 min se adauga dovleacul. Orezul se fierbe si se lasa la scurs. Se scot bucatile de pui dupa ce s-au prajit si s-au inmuiat iar sosul se leaga cu amidon.

Servire
Puiul se serveste cu orez si sos.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Chiftele Cu Verdeata
Musaca De Vinete
Budinca De Carne Cu Varza
Papricas De Pui Cu Smintina
Limba Cu Masline
Vinete Umplute Cu Carne
Pui Cu Orez Si Zucchini
Piept De Pui In Manta De Sunca
Jambon
Cartofi Francezi
Pui Cu Vin Alb La Tava
Piftelute Cu Susan
Rulada De Buturel De Porc
Tuslama De Burta
Ficat Prajit La Tigaie
Medalion Din Piept De Pasare
Tochitura
Coltunasi Cu Carne De Pasare
Tocanita De Gaina Cu Legume
Cotlete De Miel Pane
 

Top Retete Culinare