Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Perisoare Cu Smintina

Ingrediente
300 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 cartof, 1 ou, 1 virf de cutit piper, sare, 1 pahar cu lapte sau apa, 1 ceasca smintina, 150 g ulei, 1 lingurita unt, 2-3 fire patrunjel verde, faina

Preparare
Se trece prin masina de tocat carnea, ceapa, cartoful fiert si racit, curatit de coaja. Se adauga sare, piper, un ou si se amesteca bine. Se fac perisoare mici si rotunde cu mina udata cu apa rece. Se tavalesc in faina, se mai invirtesc in mina, se pun in grasime fierbinte si se prajesc. Separat se face un sos alb, subtire, stins cu un pahar de lapte cald. Se adauga o ceasca de smintina, un praf de sare, patrunjel verde tocat marunt si se toarna sosul deasupra perisoarelor, lasind sa mai fiarba putin la foc mic.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Antricot De Vaca Cu Legume
Ardei Umpluti (dietetici)
Muschi De Vitel In Sos Gorgonzola
Mititei Din Carne De Vita
Sarmale Grecesti
Gaina Cu Gutui
Ficat La Cuptor Cu Otet Si Smintina
Snitel Pane
Cartofi Francezi
Tuslama De Burta
Rata Cu Castraveti Acri
Piept De Pui Umplut Cu Cascaval Si Sunca
Creier Cu Ciuperci, Lamiie Si Smintina
Pui In Sos De Ciuperci
Mancare De Masline Cu Limba
File Arabesc
Boeuf A La Mode
Ardei Umpluti Cu Carne
Pirjoale Din Resturi De Carne Sau Din Rasol
Pulpa De Berbec Inabusita
 

Top Retete Culinare