Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Perisoare Cu Smintina

Ingrediente
300 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 cartof, 1 ou, 1 virf de cutit piper, sare, 1 pahar cu lapte sau apa, 1 ceasca smintina, 150 g ulei, 1 lingurita unt, 2-3 fire patrunjel verde, faina

Preparare
Se trece prin masina de tocat carnea, ceapa, cartoful fiert si racit, curatit de coaja. Se adauga sare, piper, un ou si se amesteca bine. Se fac perisoare mici si rotunde cu mina udata cu apa rece. Se tavalesc in faina, se mai invirtesc in mina, se pun in grasime fierbinte si se prajesc. Separat se face un sos alb, subtire, stins cu un pahar de lapte cald. Se adauga o ceasca de smintina, un praf de sare, patrunjel verde tocat marunt si se toarna sosul deasupra perisoarelor, lasind sa mai fiarba putin la foc mic.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Ciuperci Stropit Cu Vin
Piept De Pui Cu Banane
Muschiulet De Vaca
Clatite Mexicane
Drob De Miel In Prapur
Carnati
Bitoci
Fasole Verde Cu Carne De Vaca
Romburi Cu Carne De Vita
Pui Cu Rosii
Rulada Din Piept De Curcan
Carne Inabusita Cu Cartofi (niku-jaga)
Praz Cu Carne
Ficat Umplut Cu Slanina Si Condimente
Specialitate De Pui Cu Legume Si Brinza
Papricas Ardelenesc De Pui
Sarmale Cu Carne
Sarmale De Varza Acra
Friptura Cu Banane
Ragout Bologna
 

Top Retete Culinare