Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carne De Miel Cu Tocana De Legume

Ingrediente
½ kg carne de miel, 600g cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2 linguri bulion de rosii, 2 linguri unt sau untura, 1 lingura faina

Preparare
Carnea de miel, spalata si luata de pe oase, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in tigaie. Cind este aproape prajita, se presara cu 1 lingura de faina. Se asaza apoi intr-o cratita, se adauga bulion, se toarna 2-3 pahare de supa sau apa fierbinte si se lasa sa fiarba la foc potrivit, inabusit. Dupa 40-50 minute (la berbec dupa 1 ½-2 ore) se trece carnea intr-o cratita mai putin adinca si se adauga morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, curatati, spalati, taiati felii si prajiti, foi de dafin (1-2 foi) si 6-8 boabe de piper (sau o bucatica de ardei iute). Toate acestea se sting cu sosul strecurat de la carnea inabusita si se pun din nou la fiert ½ ora

Servire
Se serveste pe un platou presarat cu patrunjel verde sau marar, taiate marunt

Durata
1 h50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Mazare Verde
Pilaf De Pui
Castraveti Acri Cu Carne
Carne Cu Busuioc
Friptura Picanta Cu Ardei
Sarmale De Varza Acra
Limba Cu Masline In Sos De Vin
Pui Cu Maiorana
Miel Pane Cu Lapte Si Pesmet
Limba Umpluta
Specialitate De Pui
Piept De Gisca Cu Ciuperci
Mincare De Gutui
Tocanita De Pipote
Ciuperci Cu Sunca
Chebe (kibbeh)
Gulas Cu Carne De Porc Si Boia
Rulada De Curcan Cu Ananas
Gulas Din Inima De Vaca
Pasteta De Vitel
 

Top Retete Culinare