Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carne De Miel Cu Tocana De Legume

Ingrediente
½ kg carne de miel, 600g cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2 linguri bulion de rosii, 2 linguri unt sau untura, 1 lingura faina

Preparare
Carnea de miel, spalata si luata de pe oase, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in tigaie. Cind este aproape prajita, se presara cu 1 lingura de faina. Se asaza apoi intr-o cratita, se adauga bulion, se toarna 2-3 pahare de supa sau apa fierbinte si se lasa sa fiarba la foc potrivit, inabusit. Dupa 40-50 minute (la berbec dupa 1 ½-2 ore) se trece carnea intr-o cratita mai putin adinca si se adauga morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, curatati, spalati, taiati felii si prajiti, foi de dafin (1-2 foi) si 6-8 boabe de piper (sau o bucatica de ardei iute). Toate acestea se sting cu sosul strecurat de la carnea inabusita si se pun din nou la fiert ½ ora

Servire
Se serveste pe un platou presarat cu patrunjel verde sau marar, taiate marunt

Durata
1 h50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Tocanita De Gaina Cu Legume
Musaca Apetisanta
Pui Cu Ciuperci Stropit Cu Vin
Fasole Cu Afumaturi
Carne De Vaca Cu Legume Si Orez
Pui Cu Smintina
Cordon Haiducesc
Gaina Cu Sos De Ceapa
Ficatei De Pasare Cu Legume
Pui In Sos Dulce-acrisor
Pasare Umpluta Cu Ciuperci
Pui Cu Smintina Si Verdeata
Rasol De Vaca Cu Smintina
Chiftelute De Pasare
Snitel Englezesc
Pui Cu Ciuperci In Aluat
Piept De Pui Pe Varza
Budinca Cu Carne
Piftie De Vitel Si Porc
Tocana De Carne
 

Top Retete Culinare