Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carne De Miel Cu Tocana De Legume

Ingrediente
½ kg carne de miel, 600g cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2 linguri bulion de rosii, 2 linguri unt sau untura, 1 lingura faina

Preparare
Carnea de miel, spalata si luata de pe oase, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in tigaie. Cind este aproape prajita, se presara cu 1 lingura de faina. Se asaza apoi intr-o cratita, se adauga bulion, se toarna 2-3 pahare de supa sau apa fierbinte si se lasa sa fiarba la foc potrivit, inabusit. Dupa 40-50 minute (la berbec dupa 1 ½-2 ore) se trece carnea intr-o cratita mai putin adinca si se adauga morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, curatati, spalati, taiati felii si prajiti, foi de dafin (1-2 foi) si 6-8 boabe de piper (sau o bucatica de ardei iute). Toate acestea se sting cu sosul strecurat de la carnea inabusita si se pun din nou la fiert ½ ora

Servire
Se serveste pe un platou presarat cu patrunjel verde sau marar, taiate marunt

Durata
1 h50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Gaina Cu Sos De Ceapa
Pui Cu Smintina
Budinca De Cartofi Cu Carne
Vinete Umplute Cu Carne
Pasteta De Vitel
Oua Scotiene Cu Cartofi Pure
Fasole Verde Cu Carne
Rasol De Gaina Cu Legume
Coq Au Vin
Ficat Prajit
Costita Afumata Cu Ciuperci
Budinci Mici De Ficat
Gaina Cu Legume
Risotto Cu Limba
Carnati
Tocana Din Carne De Porc
Rata Umpluta Cu Mere
Dovlecei Umpluti
Pui Haiducesc
Carne De Porc Cu Usturoi Si Rosii
 

Top Retete Culinare