Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carne De Miel Cu Tocana De Legume

Ingrediente
½ kg carne de miel, 600g cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2 linguri bulion de rosii, 2 linguri unt sau untura, 1 lingura faina

Preparare
Carnea de miel, spalata si luata de pe oase, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in tigaie. Cind este aproape prajita, se presara cu 1 lingura de faina. Se asaza apoi intr-o cratita, se adauga bulion, se toarna 2-3 pahare de supa sau apa fierbinte si se lasa sa fiarba la foc potrivit, inabusit. Dupa 40-50 minute (la berbec dupa 1 ½-2 ore) se trece carnea intr-o cratita mai putin adinca si se adauga morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, curatati, spalati, taiati felii si prajiti, foi de dafin (1-2 foi) si 6-8 boabe de piper (sau o bucatica de ardei iute). Toate acestea se sting cu sosul strecurat de la carnea inabusita si se pun din nou la fiert ½ ora

Servire
Se serveste pe un platou presarat cu patrunjel verde sau marar, taiate marunt

Durata
1 h50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Carne De Vaca Inabusita Cu Ceapa Si Cartofi
Mincare De Curcan Cu Castane
Tocana Cu Rosii Si Ardei
Tocanita De Vita Cu Trei Ardei
Chateaubriant
Ciulama De Pui Cu Legume
Ciocanele De Pui Cu Garnitura De Orez Si Sos De Rosii
Blanquette De Veau
Budinca De Carne Cu Stevie
Cirnati De Porc Cu Sos De Vin
Sote De Rinichi
Budinca Cu Carne
Pui Cu Gutui
Sarmalute Moldovenesti
Limba Cu Masline
Mincare De Berbec
Iahnie De Fasole Cu Slanina Afumata
Crochete Stroganoff
Caved Catzutz
Bame Conserve Cu Carne De La Supa
 

Top Retete Culinare