Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carne De Miel Cu Tocana De Legume

Ingrediente
½ kg carne de miel, 600g cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2 linguri bulion de rosii, 2 linguri unt sau untura, 1 lingura faina

Preparare
Carnea de miel, spalata si luata de pe oase, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in tigaie. Cind este aproape prajita, se presara cu 1 lingura de faina. Se asaza apoi intr-o cratita, se adauga bulion, se toarna 2-3 pahare de supa sau apa fierbinte si se lasa sa fiarba la foc potrivit, inabusit. Dupa 40-50 minute (la berbec dupa 1 ½-2 ore) se trece carnea intr-o cratita mai putin adinca si se adauga morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, curatati, spalati, taiati felii si prajiti, foi de dafin (1-2 foi) si 6-8 boabe de piper (sau o bucatica de ardei iute). Toate acestea se sting cu sosul strecurat de la carnea inabusita si se pun din nou la fiert ½ ora

Servire
Se serveste pe un platou presarat cu patrunjel verde sau marar, taiate marunt

Durata
1 h50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Wok Cu Salam Tip Parizer
Cap De Vitel Cu Maioneza
Romburi Cu Carne De Vita
Limba Cu Sos De Vin
Pui Sote Cu Vin Alb Si Piper
Fasole Uscata Cu Afumaturi
Piept De Pui Cu Frunze De Salata
Musaca De Cartofi Cu Carne Si Verdeata
Pulpa De Pui Umpluta Cu Ciuperci
Papricas De Pui Cu Smintina
Rulada De Curcan Cu Ananas
Pui Rapid
Papricas De Pui
Cordon Bleu
Pui Cu Cartofi La Cuptor
Vinete Cu Carne
Mincare Cu Cirnaciori Si Ciuperci
Piept De Pui Cu Smantana Si Ciuperci
Musaca De Spanac
Tocana Din Carne De Porc
 

Top Retete Culinare