Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chateaubriant

Ingrediente
un biftec de marime potrivita, unt

Preparare
Se taie biftecul intr-o bucata de 4-5 cm grosime, se curata de pielite si grasime. Se turteste cu lama unui cutit, pentru a i se da forma. Se frige circa 25 de minute si se aseaza pe o farfurie cu o bucatica de unt deasupra si se serveste cu cartofi pai.

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Quesadillas Rapida
Rinichi Prajiti
Gogosi De Gris Cu Sunca La Cuptor
Budinca De Sunca Cu Spanac
Mincare Cu Carne Si Patlagele Vinete
Piept De Pui "minimum De Calorii"
Rasol Din Cap De Vitel
Miel Cu Spanac Si Lamiie
Pui Cu Rosii Si Ciuperci
Pui Cu Orez Si Zucchini
Ardei Umpluti Cu Carne
Tocana De Carne De Vita
Ficatei De Pasare Cu Legume
Pirjoale Cu Cartofi
Chiftele Cu Verdeata
Ostropel Din Carne De Vita
Dovlecei Umpluti Cu Carne
Bame Cu Carne De Porc
Costita Cu Fasole Uscata
Pui Cu Mazare Verde
 

Top Retete Culinare