Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chateaubriant

Ingrediente
un biftec de marime potrivita, unt

Preparare
Se taie biftecul intr-o bucata de 4-5 cm grosime, se curata de pielite si grasime. Se turteste cu lama unui cutit, pentru a i se da forma. Se frige circa 25 de minute si se aseaza pe o farfurie cu o bucatica de unt deasupra si se serveste cu cartofi pai.

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Limba Cu Masline In Sos De Vin
Muschi De Pui Cu Prune Uscate
Gulas De Porc
Placinta Cu Carne
Pilaf De Pui
Sarmalute De Miel
Mincare Cu Carne Si Patlagele Vinete
Dovlecei Umpluti
Rata Cu Castraveti Acri
Budinca De Carne Cu Stevie
Clatite Mexicane
Papricas De Pui Cu Smintina
Cotlete Cu Smintina
Perisoare Cu Sos De Smintina Si Ceapa
Stufat De Miel Cu Ceapa Si Usturoi
Rulou De Pui Cu Ciuperci Si Cascaval
Boeuf A La Mode
Ficat Prajit Cu Sos De Ciuperci
Tocana De Carne
Musaca De Cartofi Cu Carne Tocata
 

Top Retete Culinare