Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ficat Prajit Cu Sos De Ciuperci

Ingrediente
1 kg ficat, ½ kg ciuperci, 2-3 cepe, 2 linguri unt, 1 pahar vin, patrunjel verde, 1-2 rosii sau bulion, sare, piper

Preparare
Se inabusa in unt ceapa taiata fin, se adauga ciupercile taiate, se inabusa si ele, se adauga apoi vinul, piper, sare, putin bulion de carne, 1-2 rosii sau bulion de rosii si se lasa sa scada. La apropierea mesei, se prajeste ficatul tavalit in faina, fiecare bucata.

Servire
Se asaza pe farfuria de servit, iar pe deasupra se toarna sosul cu patrunjelul fin tocat

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Caise Cu Carne De Pasare
Rasol De Creier
Kulebiac Rusesc
Tocanita De Pipote
Miel Cu Fasole Verde
Rasol Din Cap De Vitel
Pulpa De Berbec Inabusita
Castraveti Acri Cu Carne
Pirjoale Din Resturi De Carne Sau Din Rasol
Cordon Bleu
Mancare De Masline Cu Limba
Sarmalute Cu Afumatura
Limba Umpluta
Pui In Sos De Ciuperci
Chiftelute Fierte In Aburi
Rulada De Porc Cu Varza
Pui Marocan Cu Ananas
Pui Cu Smintina Si Marar
Mincare Chinezeasca
Ficat Si Rinichi De Miel
 

Top Retete Culinare