Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ficat Prajit Cu Sos De Ciuperci

Ingrediente
1 kg ficat, ½ kg ciuperci, 2-3 cepe, 2 linguri unt, 1 pahar vin, patrunjel verde, 1-2 rosii sau bulion, sare, piper

Preparare
Se inabusa in unt ceapa taiata fin, se adauga ciupercile taiate, se inabusa si ele, se adauga apoi vinul, piper, sare, putin bulion de carne, 1-2 rosii sau bulion de rosii si se lasa sa scada. La apropierea mesei, se prajeste ficatul tavalit in faina, fiecare bucata.

Servire
Se asaza pe farfuria de servit, iar pe deasupra se toarna sosul cu patrunjelul fin tocat

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Praz Umplut Cu Carne
Muschi De Porc In Vin, La Cratita
Oua Scotiene Cu Cartofi Pure
Gaina Rasol
Rasol De Pasare Si Legume
Jambon
Carne De Miel Cu Tocana De Legume
Iepure Cu Slanina Si Verdeturi
Snitel De Vitel
Orez Cu Piept De Pui File
Bitoci
Budinca De Ficat Cu Smintina
Tajina Marocana Cu Gutui Caramelizate
Carne De Vaca Cu Legume Si Orez
Rasol De Vaca Cu Smintina
Miel Cu Tarhon Si Lamiie
Ficatei Cu Usturoi
Chiftelute De Ficat
Pui Cu Conopida
Pui Cu Ciuperci Stropit Cu Vin
 

Top Retete Culinare