Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Specialitate De Pui

Ingrediente
300 gr. carne de pui dezosata, taiata fisii; 300 gr. ceafa de porc, taiata fisii; 500 gr. ciuperci (de preferinta proaspete); 200 gr. brinza topita sau cascaval afumat; 500 gr. smintina; 3-4 linguri mustar; 2-3 cubulete supa de pui; 200 ml vin alb sec; co

Preparare
In vas de Jena se pun straturi alternative din carne de pui, bucatele de brinza (cascaval), ciuperci, carne de porc. Separat se pregateste un sos din smintina, mustar, cubuletele de supa sfarimate, vinul, condimentele si sucul de lamiie. Se amesteca bine si se toarna peste mincare. Vasul se acopera cu capacul si se coace la 150 de grade in cuptor, pina se evapora toata apa.

Servire
Se serveste cu garnitura de legume sau orez

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Cartofi Cu Carne Si Rosii
Pui Cu Sparanghel
Kalops
Piept De Vitel Umplut
Ciulama De Pui
Kulebiac Rusesc
Ficat De Miel Cu Sos De Cartofi
Caltabosi
Fasole Verde Cu Carne De Vaca
Carne Alla Pizzaiola
Antricoate Cu Ceapa Prajita
Coltunasi Cu Carne De Pasare
Cordon Bleu
Fasole Cu Ciolan
Wok Cu Salam Tip Parizer
Perisoare Cu Tarhon
Papricas De Pui Cu Nokedli
Mazare Cu Carne De Vaca
Rulou De Pui Umplut
Berbec Cu Varza Acra
 

Top Retete Culinare