Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chiftelute In Sos Alb

Ingrediente
O chifla, 50 g sunca afumata, 2 fire patrunjel, 2 fire busuioc, 500 g carne tocata, 5 oua, sare, piper, 2 linguri unt, 100 g morcovi, 150 g varza, 200 g cascaval, 500 ml lapte, suc de lamaie, nucsoara macinata

Preparare
Painea muiata se amesteca cu verdeata tocata, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se prajesc. Legumele se toaca mai mare si se oparesc in apa sarata. Cascavalul se rade si se amesteca cu laptele si 3 oua. Se pune sosul pe foc si se amesteca incontinuu. Nu se lasa sa fiarba. Se adauga legumele si se condimenteaza cu sare, piper, suc de lamaie si nucsoara.

Servire
Chiftelutele se servesc cu sosul si cu piure de cartofi.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Rulada Din Piept De Curcan
Pulpe De Pui In Aluat De Bere
Miel Pane Cu Lapte Si Pesmet
Snitele Cu Cascaval
Pui In Sos Dulce-acrisor
Pui Cu Cartofi La Cuptor
Specialitate Cu Mezeluri Si Brinza
Ostropel De Pui Cu Ceapa
Piept De Pui Umplut Cu Prune
Papricas
Friptura Cu Banane
Pasta Cu Pui
Limba Umpluta
Boeuf Bourguignon
Boeuf A La Mode
Sarmalute Cu Afumatura
Bitoci
Kalops
Gaina Cu Masline
Piept De Pui Cu Fasole
 

Top Retete Culinare