Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chiftelute In Sos Alb

Ingrediente
O chifla, 50 g sunca afumata, 2 fire patrunjel, 2 fire busuioc, 500 g carne tocata, 5 oua, sare, piper, 2 linguri unt, 100 g morcovi, 150 g varza, 200 g cascaval, 500 ml lapte, suc de lamaie, nucsoara macinata

Preparare
Painea muiata se amesteca cu verdeata tocata, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se prajesc. Legumele se toaca mai mare si se oparesc in apa sarata. Cascavalul se rade si se amesteca cu laptele si 3 oua. Se pune sosul pe foc si se amesteca incontinuu. Nu se lasa sa fiarba. Se adauga legumele si se condimenteaza cu sare, piper, suc de lamaie si nucsoara.

Servire
Chiftelutele se servesc cu sosul si cu piure de cartofi.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Spanac Cu Carne
Pirjoale Moldovenesti
Perisoare Cu Smintina
Limba Cu Sos De Rosii
Ghiveci Cu Carne
Pulpa De Pui Umpluta Cu Ciuperci
Gulas Cu Carne De Porc Si Boia
Snitel Cu Sote De Legume
Sarmale Grecesti
Pui Cu Mazare Verde
Ardei Umpluti Cu Carne
Carnati De Ficat De Porc (lebervust)
Rulou De Pui Umplut
Orez Cu Piept De Pui File
Mincare Cu Carne Si Patlagele Vinete
Teriaki
Creieras
Limba Cu Masline Si Lamiie
Piftie De Vitel Si Porc
Papricas De Pui
 

Top Retete Culinare