Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chiftelute In Sos Alb

Ingrediente
O chifla, 50 g sunca afumata, 2 fire patrunjel, 2 fire busuioc, 500 g carne tocata, 5 oua, sare, piper, 2 linguri unt, 100 g morcovi, 150 g varza, 200 g cascaval, 500 ml lapte, suc de lamaie, nucsoara macinata

Preparare
Painea muiata se amesteca cu verdeata tocata, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se prajesc. Legumele se toaca mai mare si se oparesc in apa sarata. Cascavalul se rade si se amesteca cu laptele si 3 oua. Se pune sosul pe foc si se amesteca incontinuu. Nu se lasa sa fiarba. Se adauga legumele si se condimenteaza cu sare, piper, suc de lamaie si nucsoara.

Servire
Chiftelutele se servesc cu sosul si cu piure de cartofi.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Ciulama De Pasare Cu Ciuperci
Pui Cu Masline
Pirjoale Moldovenesti
Escalop De Vitel
Tochitura Bucovineana
Boeuf Bourguignon
Pasta Cu Pui
Biftec Tocat Cu Vin Alb Si Lamiie
Budinca De Brinza Cu Spanac
Mititei
Budinca De Sunca Cu Spanac
Teriyaki
Chisca
Coltunasi Cu Carne De Pasare
Rulade De Porc Cu Dovlecei
Specialitate De Pui Cu Legume Si Brinza
Carne Cu Busuioc
Perisoare Dietetice
Quesadillas Rapida
Chiftelute Marinate
 

Top Retete Culinare