Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pui Picant

Ingrediente
un pui de 1500 g,150 g slanina impanata, 4 cepe de apa, 2 ardei grasi rosii, 2 linguri ulei, sare, piper, 4linguri cimbru tocat

Preparare
Se spala puiul, se sterge si se taie in bucati mari. Slaninuta se taie felii, ceapa se toaca mare iar ardeiul se taie felii late. Se topeste slaninuta in putin ulei, se scoate si se pune deoparte. Se introduce ceapa in tigaie si se caleste. Se pudreaza puiul cu sare, piper si boia si se prajeste la foc iute, in tigaia cu ceapa. Se adauga cimbrul si se lasa sa se inabuse bine, in vasul acoperit. Se adauga feliile de ardei gras, slaninuta si se mai lasa pe foc vreo 15 min.

Servire
Se serveste imediat.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui "marengo"
Rulou De Pui
Frigarui De Ficat
Pasare Umpluta Cu Ciuperci
Rasol De Creier
Pirosti Cu Carne
Pui Sote Cu Vin Alb Si Piper
Pui Divan
Tajina Marocana Cu Gutui Caramelizate
Tocana Din Carne De Porc
Cartofi Umpluti Cu Carne
Musaca De Cartofi Si Vinete
Tocanita Din Cirnati Afumati Si Brinza De Oaie
Pui Pane
Conopida Cu Carne La Cuptor
Clatite Brasovene
Piept De Rata Cu Portocale
Vinete Cu Carne Si Smintina
Pui Cu Bame
Chateaubriant
 

Top Retete Culinare