Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pui Picant

Ingrediente
un pui de 1500 g,150 g slanina impanata, 4 cepe de apa, 2 ardei grasi rosii, 2 linguri ulei, sare, piper, 4linguri cimbru tocat

Preparare
Se spala puiul, se sterge si se taie in bucati mari. Slaninuta se taie felii, ceapa se toaca mare iar ardeiul se taie felii late. Se topeste slaninuta in putin ulei, se scoate si se pune deoparte. Se introduce ceapa in tigaie si se caleste. Se pudreaza puiul cu sare, piper si boia si se prajeste la foc iute, in tigaia cu ceapa. Se adauga cimbrul si se lasa sa se inabuse bine, in vasul acoperit. Se adauga feliile de ardei gras, slaninuta si se mai lasa pe foc vreo 15 min.

Servire
Se serveste imediat.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Musaca De Clatite Cu Carne De Vitel
Rasol Lionez
Tocanita De Gaina Cu Legume
Inima De Vitel Cu Smintina Si Sote De Legume
Chiftelute De Ficat
Rulade De Vitel In Sos Tomat
Budinca De Taitei Cu Cirnati Afumati
Pui Cu Sos De Lamaie
Muschiulet De Vaca
Carne De Porc Cu Mere
Chilli Con Carne
Miel Cu Fasole Verde
Mincare Cu Carne Si Patlagele Vinete
Budinca De Creier
Budinca De Cartofi Cu Carne
Wok Cu Salam Tip Parizer
Carne De Vita A La Berna
Rulada Din Carne Tocata
Cirnati De Porc Cu Sos De Vin
Pui Cu Smintina Si Vin
 

Top Retete Culinare