Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura Cu Banane

Ingrediente
600 gr pulpe de pui, o ceapa mica, 1 ardei rosu, o banana, 2 linguri margarina, sare Pentru sos: 1 lingura margarina, 2 linguri faina, 1 cub de branza topita cu gust de ardei, 200 ml frisca neindulcita, 500 ml apa, 1 lingurita boia, 1 lingurita curry, 1 c

Preparare
Se fac 500 ml de supa din cubul de vegeta si apa. Carnea se taie fasii de 1 x 4 cm si se prajesc pt 5 minute in margarina, dupa care se adauga 250 ml de supa si se lasa la foc mic pt 30 de min. Se unge o tava cu unt, se aseaza carnea in tava, se pun peste feliile de ceapa, ardei si banane. Sosul: se incinge margarina, se adauga condimentele si faina, restul de 250 ml de supa, iar la final frisca si branza topita. Se amesteca totul pe foc pana iese o crema omogena. Se toarna peste carnea din tava si se da la cuptor pt 20-30 de min.

Servire
Se serveste cu garnitura de orez

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Rulada Cu Sunca
Cartofi Francezi
Pui Cu Smintina Si Vin
Creier Prajit
Piept De Pui Cu Nectarine
Mici Ca La Buzau
Ali Nazik
Musaca De Conopida
Carne Cu Ardei Si Feta
Rulada Din Carne Tocata
Rata Cu Castraveti
Castraveti Acri Cu Carne
Ciulama De Pui Cu Legume
Chiftele Cu Verdeata
Clatite Brasovene
Tochitura
Papricas
Ficat Umplut Cu Slanina Si Condimente
Tocana Nationala
Pui Cu Ciuperci Stropit Cu Vin
 

Top Retete Culinare