Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura Cu Banane

Ingrediente
600 gr pulpe de pui, o ceapa mica, 1 ardei rosu, o banana, 2 linguri margarina, sare Pentru sos: 1 lingura margarina, 2 linguri faina, 1 cub de branza topita cu gust de ardei, 200 ml frisca neindulcita, 500 ml apa, 1 lingurita boia, 1 lingurita curry, 1 c

Preparare
Se fac 500 ml de supa din cubul de vegeta si apa. Carnea se taie fasii de 1 x 4 cm si se prajesc pt 5 minute in margarina, dupa care se adauga 250 ml de supa si se lasa la foc mic pt 30 de min. Se unge o tava cu unt, se aseaza carnea in tava, se pun peste feliile de ceapa, ardei si banane. Sosul: se incinge margarina, se adauga condimentele si faina, restul de 250 ml de supa, iar la final frisca si branza topita. Se amesteca totul pe foc pana iese o crema omogena. Se toarna peste carnea din tava si se da la cuptor pt 20-30 de min.

Servire
Se serveste cu garnitura de orez

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Muschi De Vaca Cu Sote De Morcovi
Limba In Sos De Smintina
Tocana
Mancarica De Pui Cu Tarhon Si Rosii
Mincare De Curcan Cu Castane
Gogosi De Gris Cu Sunca La Cuptor
Pui Mediteranean
Sfiriiala Dobrogeana
Cotlete Cu Smintina
Gaina Cu Sos De Ceapa
Piept De Pui Umplut Cu Prune
Tuslama De Burta
Ciocanele De Pui Cu Garnitura De Orez Si Sos De Rosii
Piept De Pui Cu Fasole
Stufat De Miel Cu Ceapa Si Usturoi
Pui Cu Galuste
Ciulama De Vitel
Cordon Bleu
Pui Umplut Cu Tocatura Si Ciuperci
Tocana Cu Rosii Si Ardei
 

Top Retete Culinare