Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Porumbel Umplut

Ingrediente
4 porumbei, sare, piper, 50 gr. unt, 1 ou, 60 gr. pesmet, inimi, ficat si stomac de la porumbei, 2 cepe (taiate marunt ), patrunjel, coaja de la o lamiie, 80 gr. unt

Preparare
Porumbeii se spala bine (in interior si la exterior) si se usuca. Pentru umplutura: se bat 50 gr. unt, ou, pesmet, ceapa, inimi, stomacul, ficatul, patrunjelul, sarea si piperul, pina devin o crema. Se umplu porumbeii cu crema si se pun in cuptor (200°C, 45 minute). Porumbeii se ung mereu cu 80 gr. unt.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Legume
Clatite Brasovene
Pui Cu Vin Alb La Tava
Pui Divan
Coltunasi Cu Carne De Vaca Din Bucovina
Ostropel De Rata
Tocanita De Carne Tocata
Gaina Cu Orez, Smintina Si Zeama De Lamiie
Rasol Din Cap De Vitel
Pui Cu Mazare Verde
Rulade De Vitel In Sos Tomat
Limba In Sos De Smintina
Ardei Umpluti (dietetici)
Mincare Dulce – Acrisoara
Piept De Pui Umplut Cu Prune
Miel Cu Spanac Si Lamiie
Ostropel Oltenesc
Rulada Cu Sunca
Rulada Din Carne Tocata
Orez Cu Piept De Pui File
 

Top Retete Culinare