Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Porumbel Umplut

Ingrediente
4 porumbei, sare, piper, 50 gr. unt, 1 ou, 60 gr. pesmet, inimi, ficat si stomac de la porumbei, 2 cepe (taiate marunt ), patrunjel, coaja de la o lamiie, 80 gr. unt

Preparare
Porumbeii se spala bine (in interior si la exterior) si se usuca. Pentru umplutura: se bat 50 gr. unt, ou, pesmet, ceapa, inimi, stomacul, ficatul, patrunjelul, sarea si piperul, pina devin o crema. Se umplu porumbeii cu crema si se pun in cuptor (200°C, 45 minute). Porumbeii se ung mereu cu 80 gr. unt.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Mancare De Masline Cu Limba
Mincare De Pasare Cu Marar
Tocana De Carne De Vita
Cotlete De Porc Pane
Pui Inabusit, Cu Rosii Si Usturoi
Boboc De Rata Pe Varza
Pui Surpriza
Papricas
Snitele Aburite Cu Cartofi
Pui Cu Legume La Cuptor
Carne De Berbec Cu Tocana De Legume
Pui Cu Conopida Si Vin Alb
Tocana De Miel
Snitel Din Carne Tocata
Tocana Cu Ceapa Si Carne De Porc
Antricoate Cu Ceapa Prajita
Limba Umpluta
Lebertwurst
Pui Cu Alune
Cartofi Francezi
 

Top Retete Culinare