Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulada De Carne Tocata

Ingrediente
1 kg carne macra, 150 g slanina, 2 cepe, 1 felie piine alba (miezul), 1 ou crud, 4 oua fierte tari, sare, piper, 1 lingurita verdeata tocata, 1 lingura pesmet, salata verde sau sfecla rosie

Preparare
Se da prin masina de tocat carnea impreuna cu cele doua cepe taiate marunt, crude sau rumenite in untura, miezul de piine inmuiat si slanina. Se adauga sare, piper, verdeata tocata si oul crud. Totul se amesteca bine. Se asterne pe masa un servet curat si bine inmuiat in apa. Pe el se intinde tocatura in forma de dreptunghi cu baza de trei ori mai mare decit inaltimea. Pe mijlocul dreptunghiului de carne se asaza ouale fierte tari si curatate, in sir, unul dupa altul. Se ridica capetele servetului astfel ca tocatura sa imbrace (acopere) ouale. Rulada se asaza incet pe o tava unsa cu untura si pe deasupra se unge cu o pana inmuiata in untura, se presara cu pesmet si se da la cuptor pentru ¾ ora.

Servire
Se servesc felii de grosimea unui deget, garnisite cu salata verde sau cu salata de sfecla rosie.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Budinca De Sunca Cu Spanac
Tocana Sirbeasca
Arpagic Cu Carne
Sarmalute Cu Afumatura
Sarmale De Varza Acra
Ficat De Gasca Natur
Perisoare Cu Tarhon
Perisoare Cu Smantana
Bitoci
Rulouri Din Piept De Pui
Cotlete Milaneze
Chiftelute Cu Pireu De Cartofi
Rinichi Prajiti
Pirjoale Moldovenesti
Chilli Con Carne
Dovlecei Umpluti Cu Carne De Pasare
Chebe (kibbeh)
Sunca In Bere (bierschinken)
Pui Szechuan
Ficat Prajit
 

Top Retete Culinare