Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulada De Carne Tocata

Ingrediente
1 kg carne macra, 150 g slanina, 2 cepe, 1 felie piine alba (miezul), 1 ou crud, 4 oua fierte tari, sare, piper, 1 lingurita verdeata tocata, 1 lingura pesmet, salata verde sau sfecla rosie

Preparare
Se da prin masina de tocat carnea impreuna cu cele doua cepe taiate marunt, crude sau rumenite in untura, miezul de piine inmuiat si slanina. Se adauga sare, piper, verdeata tocata si oul crud. Totul se amesteca bine. Se asterne pe masa un servet curat si bine inmuiat in apa. Pe el se intinde tocatura in forma de dreptunghi cu baza de trei ori mai mare decit inaltimea. Pe mijlocul dreptunghiului de carne se asaza ouale fierte tari si curatate, in sir, unul dupa altul. Se ridica capetele servetului astfel ca tocatura sa imbrace (acopere) ouale. Rulada se asaza incet pe o tava unsa cu untura si pe deasupra se unge cu o pana inmuiata in untura, se presara cu pesmet si se da la cuptor pentru ¾ ora.

Servire
Se servesc felii de grosimea unui deget, garnisite cu salata verde sau cu salata de sfecla rosie.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Marocan Cu Rosii, Vinete Si Alune
Rasol Lionez
Makluba
Rinichi Sote Cu Legume
Ardei Umpluti Cu Carne
Papricas Din Carne Cu Boia
Rasol De Creier
Pasteta De Vitel
Pui Cu Sparanghel
Pui Surpriza
Pui Cu Tarhon
Rulada Din Piept De Curcan
Ficat De Gasca Natur
Chisca
Ficat Pane
Ficatei De Pasare Cu Legume
Rulada Cu Slanina Afumata
Vinete Cu Carne
Pui Cu Sos Picant
Ciuperci Cu Carne
 

Top Retete Culinare