Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Urechi De Porc Sarate

Ingrediente
500 gr urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper

Preparare
Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Ciuperci
Kulebiac Rusesc
Bame Cu Carne De Vaca
Cap De Vitel Cu Maioneza
Piept De Gisca Cu Ciuperci
Ostropel Oltenesc
Pui In Stil Spaniol
Fasole Alba Cu Oase Sau Carne De Porc Afumate
Pui Cu Ciuperci In Aluat
Pirjoale Din Resturi De Carne Sau Din Rasol
Creier Fiert
Iahnie De Fasole Cu Slanina Afumata
Budinca Din Carne De Vaca
Snitel Vienez
Gisca La Cuptor
Pilaf De Pui Cu Unt
Boboc De Rata Cu Mazare Verde
Cartofi Francezi
Snitel De Vitel
Tochitura
 

Top Retete Culinare