Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carne De Vaca Cu Sos Picant

Ingrediente
500 gr. carne, 1 kg. cartofi, 3/4 pahar smintina, 1 lingura de sos, 2 buc. ceapa, o lingura faina, 3 linguri unt

Preparare
Se alege carne moale de vaca, se spala, se curata de tendoane, se taie in felii potrivite, se bate cu ciocanul de lemn si apoi se taie pai. Ceapa curatata si spalata se taie subtire si se prajeste in unt. Cind ceapa s-a rumenit, se adauga carnea taiata, sarata si piperata si se prajeste cca 10 minute, amestecindu-se cu furculita. Se presara apoi carnea cu faina, se amesteca si se prajeste din nou 5 minute. Dupa aceea se adauga smintina, se amesteca, se fierbe 10 minute, se drege cu sos picant (sau bulion de rosii) si se adauga sare dupa gust. Ca garnitura se servesc cartofi prajiti. Carnea si cartofii se pot presara cu marar sau patrunjel verde tocat marunt.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Vinete Umplute
Rulada De Buturel De Porc
Pui Surpriza
Snitel Polonez
Pui Cu Ciuperci Si Slanina
Vrabioara De Vaca Cu Legume
Jambon
Cartofi Umpluti Cu Carne
Ciulama De Pasare Cu Ciuperci
Limba Cu Smintina
Pasta Cu Pui
Tarta De Cartofi Cu Pui
Creier Fiert
Frigarui De Ficat
Pui Cu Sos Ca La Buzau
Rinichi Prajiti
Gulas De Inima
Limba Cu Sos Remulad
Biftec Tocat Cu Vin Alb Si Lamiie
Muschi De Vaca Umplut
 

Top Retete Culinare