Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carne De Vaca Cu Sos Picant

Ingrediente
500 gr. carne, 1 kg. cartofi, 3/4 pahar smintina, 1 lingura de sos, 2 buc. ceapa, o lingura faina, 3 linguri unt

Preparare
Se alege carne moale de vaca, se spala, se curata de tendoane, se taie in felii potrivite, se bate cu ciocanul de lemn si apoi se taie pai. Ceapa curatata si spalata se taie subtire si se prajeste in unt. Cind ceapa s-a rumenit, se adauga carnea taiata, sarata si piperata si se prajeste cca 10 minute, amestecindu-se cu furculita. Se presara apoi carnea cu faina, se amesteca si se prajeste din nou 5 minute. Dupa aceea se adauga smintina, se amesteca, se fierbe 10 minute, se drege cu sos picant (sau bulion de rosii) si se adauga sare dupa gust. Ca garnitura se servesc cartofi prajiti. Carnea si cartofii se pot presara cu marar sau patrunjel verde tocat marunt.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Costita Afumata In Aluat
Pui Cu Sos Ca La Buzau
Piftelute Cu Susan
Carne Cu Busuioc
Escalop De Vitel
Limba Cu Masline
Bame Cu Carne De Porc
Mazare Cu Carne De Vaca
Ficatei De Pasare Cu Legume
Ficat De Miel Cu Sos De Cartofi
Limba Umpluta
Budinca De Creier
Carnati Preparati In Casa
Tocanita De Vita Cu Trei Ardei
Budinca De Sunca Cu Spanac
Dovlecei Umpluti
Rosii Cu Carne
Friptura Cu Banane
Miel Cu Marar Si Ceapa Verde
Caise Cu Carne De Pasare
 

Top Retete Culinare