Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chiftelute De Ficat

Ingrediente
500-600 gr. ficat, o ceapa, o felie mare de piine, 2 oua, 4 linguri ulei, 2 linguri pesmet, 2 linguri faina, sare, piper, verdeata tocata

Preparare
Se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se trece de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa si piinea inmuiata si stoarsa bine. Se amesteca cu ou crud, sare, piper si verdeata. Se fac cu mina chiftelute, se trec prin ou, prin faina si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins.

Servire
Se servesc cu cartofi si salata verde, calde sau reci.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Budinca De Creier Si Cascaval
Musaca De Ciuperci
Pui Picant
Bame Cu Carne De Vaca
Tochitura Bucovineana
Pui In Sos De Ciuperci
Pui Cu Sos De Whiskey Si Mar
Pui Cu Rosii Si Ciuperci
Fricassee De Pui
Limba Umpluta
Miel Cu Tarhon
Ficatei De Pui La Tava
Snitel De Vitel
Cornuri Umplute
Tocanita De Vita Cu Trei Ardei
Ciulama De Pasare Cu Ciuperci
Carne De Vitel Cu Ciuperci
Rasol De Gaina Cu Legume
Prune Cu Carne De Pasare Sau De Porc
Ficatei De Pasare Cu Sos De Vin
 

Top Retete Culinare