Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chiftelute De Ficat

Ingrediente
500-600 gr. ficat, o ceapa, o felie mare de piine, 2 oua, 4 linguri ulei, 2 linguri pesmet, 2 linguri faina, sare, piper, verdeata tocata

Preparare
Se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se trece de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa si piinea inmuiata si stoarsa bine. Se amesteca cu ou crud, sare, piper si verdeata. Se fac cu mina chiftelute, se trec prin ou, prin faina si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins.

Servire
Se servesc cu cartofi si salata verde, calde sau reci.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pulpe De Pui Cu Sos De Mustar
Budinca De Carne Cu Varza
Carne In Manta De Varza
Mititei
Chiftele Cu Verdeata
Pui Cu Cartofi La Cuptor
Ardei Umpluti Cu Carne
Ficatei De Pasare Cu Legume
Frigarui Din Miel Dobrogean
Ficat De Miel Cu Sos De Cartofi
Musaca De Cartofi Cu Carne Tocata
Chiftelute Cu Pireu De Cartofi
Varza Cu Carne De Porc Si Rosii
Budinca Din Carne De Vaca
Snitel Parizian
Snitele Cu Sos Tomat Si Macaroane
Pui Cu Lamaie Si Usturoi
Budinca Cu Carne
Tocana Ca La Abrud
Piept De Pui Cu Smantana Si Ciuperci
 

Top Retete Culinare