Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Angemacht De Miel

Ingrediente
3/4 kg carne, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceapa, o lamiie

Preparare
Se ia carne de la piept si git. Se taie portii, se pun la fiert cu apa cit cuprinde, sare si o ceapa. Se face un sos alb dintr-o lingura de unt cu una de faina si stins cu zeama in care a fiert carnea. Se lasa putin sa fiarba amestecind mereu cu lingura, ca sa nu se prinda sosul. Se adauga bucatile de carne fiarta. Se lasa sa mai dea un clocot la foc mic, apoi se adauga felioare de lamiiem curatate de coaja si simburi, picurind si putina zeama de lamiie. Se lasa sa scada la cuptor.

Servire
Se poate servi cu o garnitura de orez fiert.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Piept De Rata Cu Portocale
Ostropel De Pui
Pui Cu Sos Ca La Buzau
Costita Cu Fasole Alba
Miel Cu Orez
Limba In Sos De Smintina
Pui In Sos Dulce-acrisor
Gaina Rasol
Musaca De Cartofi Si Vinete
Piept De Pui Umplut Cu Prune
Piept De Pui Cu Cascaval
Mazare Cu Carne De Vaca
Mititei Din Carne De Vita
Pui Cu Maiorana
Piept De Pui Umplut Cu Cascaval Si Sunca
Gulii Umplute Cu Carne De Vaca
Snitel Pane
Ficatei De Pasare Cu Sos De Vin
Pui Haiducesc
Ficat De Gisca Cu Sos De Vin
 

Top Retete Culinare