Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Angemacht De Miel

Ingrediente
3/4 kg carne, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceapa, o lamiie

Preparare
Se ia carne de la piept si git. Se taie portii, se pun la fiert cu apa cit cuprinde, sare si o ceapa. Se face un sos alb dintr-o lingura de unt cu una de faina si stins cu zeama in care a fiert carnea. Se lasa putin sa fiarba amestecind mereu cu lingura, ca sa nu se prinda sosul. Se adauga bucatile de carne fiarta. Se lasa sa mai dea un clocot la foc mic, apoi se adauga felioare de lamiiem curatate de coaja si simburi, picurind si putina zeama de lamiie. Se lasa sa scada la cuptor.

Servire
Se poate servi cu o garnitura de orez fiert.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Stufat De Ied
Perisoare Cu Verdeata
Miel Cu Fasole Verde
Mititei Din Carne De Vita
Sote De Rinichi
Tocana Nationala
Ficatei De Pasare Cu Sos De Vin
Creier Cu Ciuperci, Lamiie Si Smintina
Pui Marocan Cu Rosii, Vinete Si Alune
Limba Cu Masline In Sos De Vin
Mancare Cu Sos Alb
Gaina Umpluta
Clatite Brasovene
Placinta Cu Carne
Musaca De Dovlecei
Perisoare Cu Smintina
Escalop De Vitel
Rulade De Carne Umplute
Muschiulet De Vaca
Mancare De Masline Cu Limba
 

Top Retete Culinare