Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mincare De Curcan Cu Castane

Ingrediente
12 bucatele mici de curcan, 1 lingura ulei, 1 lingurita unt, 1 lingurita faina, 1 ceapa mica, 750 g castane, 1 ½ lingurita zahar, sare

Preparare
Bucatile de curcan se prajesc in ulei, intr-o cratita, pina incep sa se ingalbeneasca. Se toarna zeama de carne sau apa atit cit sa fie bucatile aproape acoperite, se adauga sarea si o ceapa intreaga si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se inlatura ceapa. Separat, se prajeste faina pina ce se rumeneste, se stinge cu zeama in care au fiert bucatile de curcan, se mai adauga ½ lingurita zahar, sare, untul si castanele fierte si curatate cu multa grija ca sa nu se sfarime. Se lasa sa fiarba la foc mic pina ce sosul scade bine (mincarea trebuie sa aiba foarte putin sos).

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Vinete Umplute Cu Carne
Pui Cu Sparanghel
Pilaf De Pui Cu Unt
Limba In Pesmet
Mincare De Mazare Cu Carne
Pulpa De Porc La Cuptor
Creier In Coca
Stufat De Miel
Cotlete De Miel Pane
Gaina Umpluta Cu Orez Si Paprica
Limba Fiarta
Piept De Pui "minimum De Calorii"
Costita Afumata Cu Ciuperci
Antricot De Vaca Cu Legume
Perisoare Cu Smintina In Sos Alb
Pui Cu Smintina
Pui Mediteranean
Fasole Verde Cu Carne De Vaca
Chiftelute Marinate
Medalion Din Piept De Pasare
 

Top Retete Culinare