Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pui Szechuan

Ingrediente
6 linguri ulei alune (sau orice alt ulei), 3 ardei rosii mici, curatati de seminte si maruntiti, 1 cana de morcovi taiati, 8 copane de pui fara piele sau oase taiate cubulete, 2 legaturi de ceapa verde, 3 linguri de usturoi tocat, ½ pahar apa, 4 linguri

Preparare
Pentru 6 portii. Se incinge uleiul. Cind incepe sa fumege se adauga ardeii iuti maruntiti si morcovii. Cind morcovii se inmoaie, se adauga puiul. Cind puiul e aproape gata, se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa inca 3 minute sau pina cind puiul e complet facut. Se amesteca apa, sosul de soia, otetul, amidonul si zaharul si se toarna in tigaie; se amesteca pina sosul se ingroasa un pic

Servire
Se serveste cu orez la aburi

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Gaina Umpluta Cu Orez Si Paprica
Pollo Parisianno
Chicken Satay
Drob De Miel (cighir)
Cottage Pie
Limba In Pesmet
Toba De Casa
Gaina Cu Gutui
Perisoare Cu Verdeata
Rulade De Vitel In Sos Tomat
Papricas De Pui
Rasol De Gaina Cu Legume
Cotlete Cu Smintina
Pui Cu Fasole Verde
Ostropel De Pui
Carne De Vitel Cu Ciuperci
Miel Cu Orez
Fatteh Cu Pui
Fasole Verde Cu Carne De Vaca
Musaca De Cartofi Si Vinete
 

Top Retete Culinare