Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tochitura Bucovineana

Ingrediente
carne de porc, vita, cirnati, sunca, putina slanina afumata, 2 oua, brinza de oi-telemea, condimente

Preparare
Se pune in tigaie la prajit carnea, cirnatii, sunca, intre timp se face si o mamaliguta potrivita nici prea moale nici tare, apoi cind totul e gata se ia cu polonicul uns cu putin ulei sa nu se prinda de el mamaliga. Se pune pe o folie rotunda si se intind forme rotunde, se ia din carnea prajita care a fost condimentata si se roleaza in forma ca si la clatite pe farfurie direct (SE IA FOLIA), se prajesc 1-2 ochiuri oua, dupa preferinta moi sau mai tari, se pun deasupra peste aceasta mamaliguta umpluta cu carnita de tot felul cu putina grasime, si se rade telemea.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Ficatei Cu Usturoi
Wok Cu Salam Tip Parizer
Sarmalute Moldovenesti
Tocanita De Ficat
Miel Cu Marar Si Ceapa Verde
Creier Fiert
Vinete Umplute Cu Carne
Muschi De Vaca Cu Sote De Morcovi
Carne De Pasare Cu Smintina Si Ceapa
Cotlete De Vitel Sote Cu Sos De Vin
Piept De Pui Pe Varza
Perisoare Cu Smintina In Sos Alb
Carne Alla Pizzaiola
Pui Cu Bame
Ficatei De Pui La Tava
Pui Tiganesc
Pilaf De Pui Cu Unt
Alinofag
Teriaki
Miel Cu Fasole Verde
 

Top Retete Culinare