Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tochitura Bucovineana

Ingrediente
carne de porc, vita, cirnati, sunca, putina slanina afumata, 2 oua, brinza de oi-telemea, condimente

Preparare
Se pune in tigaie la prajit carnea, cirnatii, sunca, intre timp se face si o mamaliguta potrivita nici prea moale nici tare, apoi cind totul e gata se ia cu polonicul uns cu putin ulei sa nu se prinda de el mamaliga. Se pune pe o folie rotunda si se intind forme rotunde, se ia din carnea prajita care a fost condimentata si se roleaza in forma ca si la clatite pe farfurie direct (SE IA FOLIA), se prajesc 1-2 ochiuri oua, dupa preferinta moi sau mai tari, se pun deasupra peste aceasta mamaliguta umpluta cu carnita de tot felul cu putina grasime, si se rade telemea.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Papricas De Sibiu
Cartofi Francezi
Dovlecei Umpluti
Gaina Umpluta Cu Orez Si Paprica
Carne De Porc Cu Usturoi Si Rosii
Carne Cu Busuioc
Cotlete Cu Sos Picant
Ficat Condimentat A Cuptor
Tuslama
Chiftelute In Sos Alb
Pui Cu Lamaie Si Usturoi
Praz Cu Carne
Tocana Sirbeasca
Toba De Casa
Papricas De Pui
Budinca De Carne De Porc Si De Berbec
Piept De Pui Umplut Cu Cascaval Si Sunca
Escalop De Vitel
Escalop De Porc Cu Ciuperci
Sufleu De Sunca
 

Top Retete Culinare