Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocana Nationala

Ingrediente
600 gr. carne, 2 linguri grasime, 10-15 cepe, 1 virf de cutit faina, 3 cartofi, 2 linguri bulion sau 7-8 rosii, 2-3 ardei grasi, sare, 1 lingura vin

Preparare
Se poate prepara din carne de purcel, de porc, de vitel, de berbec. Carnea se taie in bucati si se inabuse incet cu ceapa taiata felii cit mai subtiri si cu sare, acoperita si la foc domol. Se lasa mai mult, pina ce se topeste bine ceapa. Se adauga faina, ardeii si bulionul, se mai lasa la inabusit si se stinge cu vinul, se adauga apa sau zeama de carne, bulion sau rosii. Se lasa pe foc si se adauga cartofii taiati bucati. Se mai fierbe si cu cartofii, pina ce sosul a scazut detot. Se poate prepara si fara cartofi.

Servire
Se serveste cu mamaliguta

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pulpe De Pui In Aluat De Bere
Fasole Cu Ciolan
Papricas Ardelenesc De Pui
Piftie De Vitel Si Porc
Ficat Condimentat A Cuptor
Snitel Cu Sos De Legume
Mincare Cu Carne Si Patlagele Vinete
Pui Mediteranean
Pasta Cu Pui
Gaina Cu Masline
Pui Picant
Cotlet De Miel Umplut
Carne Inabusita Cu Cartofi (niku-jaga)
Pui Cu Rosii Si Ciuperci
Muschi De Vaca Umplut
Gaina Cu Sos De Ceapa
Pui Cu Galuste
Carne Cu Curry
Gaina Cu Gutui
Limba Cu Sos De Vin
 

Top Retete Culinare