Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Vita Cu Sos De Vin Si Macaroane

Ingrediente
700 g carne vita, 80 g morcovi, 80 ml ulei sau untura, 80 g ceapa, 50 g telina, 50 ml bulion, 20 g usturoi, 3 g cimbru, 2 g piper, 50 g faina, 250 g macaroane, 25 g unt, 50 ml vin, 50 g cascaval, 25 g sare

Preparare
Se impaneaza carnea de vita cu felii de morcovi, se sareaza si se pune la rumenit intr o cratita cu grasime incinsa. In grasimea ramasa se caleste faina, la care se adauga morcovii, telina si ceapa, taiate felii. Cind s-au rumenit, se sting cu bulion si supa de oase. Se adauga carnea, cimbrul, piperul si sarea. Se lasa sa fiarba trei ore, dupa care carnea se scoate si se taie felii. Sosul se strecoara si se adauga vin si se mai lasa putin la fiert.

Servire
Muschiul taiat felii se serveste cu garnitura de macaroane, cu sos deasupra si cascaval ras. Se serveste cu salata de castraveti.

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Rosii Si Boia
Pui Cu Tarhon
Chiftelute De Pasare
Costita Afumata In Aluat
Porkolt
Rata Cu Castraveti Acri
Cotlete Milaneze
Chiftelute Cu Pireu De Cartofi
Musaca De Cartofi Cu Carne Si Verdeata
Musaca De Vinete
Limba In Pesmet
Cotlete Cu Sos Picant
Flygande Jakob (jakob Zburatorul)
Tocana De Carne De Vita
Ficatei De Pasare Cu Legume
Rulade De Porc Cu Dovlecei
Pui Surpriza
Boboc De Rata Cu Mazare Verde
Cotlete De Porc Cu Smintina
Biftec La Gratar Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare