Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Vita Cu Sos De Vin Si Macaroane

Ingrediente
700 g carne vita, 80 g morcovi, 80 ml ulei sau untura, 80 g ceapa, 50 g telina, 50 ml bulion, 20 g usturoi, 3 g cimbru, 2 g piper, 50 g faina, 250 g macaroane, 25 g unt, 50 ml vin, 50 g cascaval, 25 g sare

Preparare
Se impaneaza carnea de vita cu felii de morcovi, se sareaza si se pune la rumenit intr o cratita cu grasime incinsa. In grasimea ramasa se caleste faina, la care se adauga morcovii, telina si ceapa, taiate felii. Cind s-au rumenit, se sting cu bulion si supa de oase. Se adauga carnea, cimbrul, piperul si sarea. Se lasa sa fiarba trei ore, dupa care carnea se scoate si se taie felii. Sosul se strecoara si se adauga vin si se mai lasa putin la fiert.

Servire
Muschiul taiat felii se serveste cu garnitura de macaroane, cu sos deasupra si cascaval ras. Se serveste cu salata de castraveti.

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Snitel Din Carne Tocata
Vinete Cu Carne
Muschi De Vaca Cu Sote De Morcovi
Ardei Umpluti Cu Carne Cu Sos De Rosii
Farsmac
Mancare De Masline Cu Limba
Mititei De Vita
Boeuf Bourguignon
Sarmalute In Foi Verzi
Inima De Vitel Umpluta
Snitel Polonez
Mincare Cu Cirnaciori Si Ciuperci
Pui Marocan Cu Ananas
Pui Cu Ciuperci
Pilaf De Pui
Tocana Cu Ceapa Si Carne De Porc
Bame Cu Carne De Vita
Tocanita De Curcan
Tocanita Din Cirnati Afumati Si Brinza De Oaie
Gutui Cu Carne
 

Top Retete Culinare