Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ragu De Pasare

Ingrediente
400 g morcovi, 500 g broccoli, 2 cepe, 3 fileuri piept de pui fara piele, 2 lingurite boia, o lingura de unt, 2 linguri ulei, sare, piper, 200 ml supa de legume instant, o lingura suc de lamiie, 2 lingurite amidon, o lingura smantana, o conserva porumb, f

Preparare
Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si se lasa sa se moaie. Se amesteca sucul de lamaie cu amidon si se inglobeaza in sos impreuna cu smantana. Carnea se pudreaza cu boia, se prajeste in ulei incins, se scoate si se condimenteaza. Se adauga in cratita cu legume carnea si se lasa sa dea cateva clocote.

Servire
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde deasupra.

Durata
55 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Ficat Cu Ciuperci Si Orez Fiert
Piept De Pui Cu Soia Si Prune
Perisoare Cu Smantana
Snitel Parizian
Budinca De Brinza Cu Spanac
Cartofi Francezi
Ciulama De Pasare Cu Ciuperci
Pui Cu Fasole Verde
Ficat Pane
Specialitate De Pui
Pui Cu Mazare
Limba In Pesmet
Ciulama De Pui Cu Ceapa
Snitele Cu Cascaval
Carne De Vitel Cu Ciuperci
Pui Cu Sos De Whiskey Si Mar
Rata Cu Castraveti
Pui Cu Sparanghel
Crochete Stroganoff
Tajina Marocana Cu Gutui Caramelizate
 

Top Retete Culinare