Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ragu De Pasare

Ingrediente
400 g morcovi, 500 g broccoli, 2 cepe, 3 fileuri piept de pui fara piele, 2 lingurite boia, o lingura de unt, 2 linguri ulei, sare, piper, 200 ml supa de legume instant, o lingura suc de lamiie, 2 lingurite amidon, o lingura smantana, o conserva porumb, f

Preparare
Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si se lasa sa se moaie. Se amesteca sucul de lamaie cu amidon si se inglobeaza in sos impreuna cu smantana. Carnea se pudreaza cu boia, se prajeste in ulei incins, se scoate si se condimenteaza. Se adauga in cratita cu legume carnea si se lasa sa dea cateva clocote.

Servire
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde deasupra.

Durata
55 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Orez Si Zucchini
Porumbei Umpluti
Sfiriiala Dobrogeana
Limba Cu Masline Si Lamiie
Filet De Boeuf Wellington
Chiftelute Marinate
Tocana Cu Ceapa Si Carne De Porc
Biftec Tocat Cu Vin Alb Si Lamiie
Pui Cu Sos De Whiskey Si Mar
Piept De Gaina Umplut
Rulade De Porc Cu Dovlecei
Sarmalute Din Piept De Curcan
Pui Sote Cu Vin Alb Si Piper
Cotlete De Porc Cu Smintina
Tacopaj
Pui Cu Orez Si Legume
Perisoare Dietetice
Tocana De Carne De Vita
Bame Cu Carne De Vita
Ciulama De Pui
 

Top Retete Culinare