Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ragu De Pasare

Ingrediente
400 g morcovi, 500 g broccoli, 2 cepe, 3 fileuri piept de pui fara piele, 2 lingurite boia, o lingura de unt, 2 linguri ulei, sare, piper, 200 ml supa de legume instant, o lingura suc de lamiie, 2 lingurite amidon, o lingura smantana, o conserva porumb, f

Preparare
Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si se lasa sa se moaie. Se amesteca sucul de lamaie cu amidon si se inglobeaza in sos impreuna cu smantana. Carnea se pudreaza cu boia, se prajeste in ulei incins, se scoate si se condimenteaza. Se adauga in cratita cu legume carnea si se lasa sa dea cateva clocote.

Servire
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde deasupra.

Durata
55 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pirosti Cu Carne
Cornuri Umplute
Ficatei De Pasare Prajiti
Pui Cu Lamaie Si Usturoi
Tochitura Bucovineana
Musaca De Cartofi Cu Carne Si Verdeata
Budinca De Ficat Cu Smintina
Ciulama De Pui Cu Ceapa
Perisoare Dietetice
Pui Cu Fasole Verde
Porumbel Umplut
Pirjoale Moldovenesti Cu Untura
Miel Cu Tarhon
Boeuf A La Mode
Budinca De Brinza Cu Spanac
Creieras
Piept De Pui Cu Banane
Miel Cu Fasole Verde
Pasteta De Vitel
Piept De Gaina Pane
 

Top Retete Culinare