Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ragu De Pasare

Ingrediente
400 g morcovi, 500 g broccoli, 2 cepe, 3 fileuri piept de pui fara piele, 2 lingurite boia, o lingura de unt, 2 linguri ulei, sare, piper, 200 ml supa de legume instant, o lingura suc de lamiie, 2 lingurite amidon, o lingura smantana, o conserva porumb, f

Preparare
Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si se lasa sa se moaie. Se amesteca sucul de lamaie cu amidon si se inglobeaza in sos impreuna cu smantana. Carnea se pudreaza cu boia, se prajeste in ulei incins, se scoate si se condimenteaza. Se adauga in cratita cu legume carnea si se lasa sa dea cateva clocote.

Servire
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde deasupra.

Durata
55 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Bame Si Ceapa
Perisoare Cu Tarhon
Budinca De Fidea Cu Carne
Piept De Pui Cu Broccoli Si Dovlecei
Limba Cu Masline In Sos De Vin
Castraveti Murati Cu Carne De Porc
Chebe (kibbeh)
Jambon
Tocana De Carne
Rosii Cu Carne
Ardei Umpluti (dietetici)
Sote De Miel Cu Ciuperci Si Sos Indian
Papricas De Pui Cu Smintina
Pui Cu Gutui
Ficat Prajit Cu Sos De Ciuperci
Stufat De Miel
Stufat De Miel Cu Ceapa Si Usturoi
Specialitate De Pui Cu Legume Si Brinza
Tocanita De Pipote
Cotlete Cu Sos Picant
 

Top Retete Culinare