Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ragu De Pasare

Ingrediente
400 g morcovi, 500 g broccoli, 2 cepe, 3 fileuri piept de pui fara piele, 2 lingurite boia, o lingura de unt, 2 linguri ulei, sare, piper, 200 ml supa de legume instant, o lingura suc de lamiie, 2 lingurite amidon, o lingura smantana, o conserva porumb, f

Preparare
Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si se lasa sa se moaie. Se amesteca sucul de lamaie cu amidon si se inglobeaza in sos impreuna cu smantana. Carnea se pudreaza cu boia, se prajeste in ulei incins, se scoate si se condimenteaza. Se adauga in cratita cu legume carnea si se lasa sa dea cateva clocote.

Servire
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde deasupra.

Durata
55 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Limba Cu Masline In Sos De Vin
Musaca De Cartofi Cu Carne Tocata
Ficat La Cuptor Cu Otet Si Smintina
Coq Au Vin
Rata Cu Masline
Fasole Cu Ciolan
Chebe (kibbeh)
Musaca De Dovlecei
Tocanita De Carne Tocata
Drob De Miel (cighir)
Mincare De Mazare Cu Carne
Coltunasi Cu Carne De Vaca Din Bucovina
Pulpa De Pui Umpluta Cu Ciuperci
Pui Cu Conopida
Ghiveci Cu Carne Si Legume
Pui Cu Orez Si Zucchini
Pilaf De Pui
File Arabesc
Pui Cu Rosii
Miel Cu Sos De Smintina
 

Top Retete Culinare