Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ostropel De Rata

Ingrediente
1/2 rata, 2-3 cepe, o lingura grasime (de pasare), 4-5 catei de usturoi, o lingura bulion de rosii, 8-10 boabe de piper, sare, 2 foi de dafin, 2-3 linguri de vin

Preparare
Se iau bucatile de rata pregatite pentru mancare si se rumenesc intr-o cratita, cu ceapa tocata, in grasime de pasare sau alta grasime. Se adauga un praf de faina, se stinge cu putina cu apa si se lasa acoperit, sa se fragezeasca bine carnea. Din cand in cand se adauga cate o lingura doua de apa. Cand carnea este moale se adauga cateva linguri de zeama de rosii sau o lingura de pasta de rosii dizolvata in apa, cativa catei de usturoi, doua foi de dafin, cateva boabe de piepr. Cand este aproape gata, se adauga 2-3 linguri de vin (sau otet de vin). Se da putin la cuptor, sa scada cat trebuie.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Cartofi Francezi
Sarmale Cu Varza Acra Cu Orez Si Stafide
Tocanita De Ficat
Pui In Sos De Ciuperci
Quesadillas Rapida
Sarmale Din Ormansag
Limba Inabusita
Rinichi Prajiti
Piept De Pui Cu Amestec Mexican
Vinete Cu Carne Si Smintina
Ciulama De Vitel
Gaina Cu Legume
Mancare Cu Sos Alb
Rata Cu Castraveti
Gulas Din Inima De Vaca
Pui Cu Rosii Si Boia
Ostropel Din Carne De Vita
Musaca De Cartofi Cu Carne Si Verdeata
Pui Cu Sos De Lamaie
Piftie De Vitel Si Porc
 

Top Retete Culinare