Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ostropel De Rata

Ingrediente
1/2 rata, 2-3 cepe, o lingura grasime (de pasare), 4-5 catei de usturoi, o lingura bulion de rosii, 8-10 boabe de piper, sare, 2 foi de dafin, 2-3 linguri de vin

Preparare
Se iau bucatile de rata pregatite pentru mancare si se rumenesc intr-o cratita, cu ceapa tocata, in grasime de pasare sau alta grasime. Se adauga un praf de faina, se stinge cu putina cu apa si se lasa acoperit, sa se fragezeasca bine carnea. Din cand in cand se adauga cate o lingura doua de apa. Cand carnea este moale se adauga cateva linguri de zeama de rosii sau o lingura de pasta de rosii dizolvata in apa, cativa catei de usturoi, doua foi de dafin, cateva boabe de piepr. Cand este aproape gata, se adauga 2-3 linguri de vin (sau otet de vin). Se da putin la cuptor, sa scada cat trebuie.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Ciuperci Cu Sunca
Piept De Gaina Umplut
Boboc De Rata Cu Mazare Verde
Chiftelute De Ficat
Tacopaj
Pui Mediteranean
Cottage Pie
Rulada De Porc Cu Varza
Piept De Pui Cu Broccoli Si Dovlecei
Carne De Vaca Inabusita Cu Ceapa Si Cartofi
Rata Umpluta Cu Mere
Pui In Sos De Ciuperci
Rulou De Pui Umplut
Muschi De Vaca Umplut
Pui Tiganesc
Clatite Brasovene
Gulas De Manzat Cu Galuste
Lasagna De Pui
Gaina Rasol
Pui Cu Fasole Verde Si Smintina
 

Top Retete Culinare