Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ostropel De Rata

Ingrediente
1/2 rata, 2-3 cepe, o lingura grasime (de pasare), 4-5 catei de usturoi, o lingura bulion de rosii, 8-10 boabe de piper, sare, 2 foi de dafin, 2-3 linguri de vin

Preparare
Se iau bucatile de rata pregatite pentru mancare si se rumenesc intr-o cratita, cu ceapa tocata, in grasime de pasare sau alta grasime. Se adauga un praf de faina, se stinge cu putina cu apa si se lasa acoperit, sa se fragezeasca bine carnea. Din cand in cand se adauga cate o lingura doua de apa. Cand carnea este moale se adauga cateva linguri de zeama de rosii sau o lingura de pasta de rosii dizolvata in apa, cativa catei de usturoi, doua foi de dafin, cateva boabe de piepr. Cand este aproape gata, se adauga 2-3 linguri de vin (sau otet de vin). Se da putin la cuptor, sa scada cat trebuie.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Sote De Ficat
Snitel Englezesc
Ragout Bologna
Porumbei Umpluti
Boboc De Rata Pe Varza
Lasagna Cu Carne Tocata
Cirnati De Porc Cu Sos De Rosii
Ciocanele De Pui Cu Garnitura De Orez Si Sos De Rosii
Rulou De Pui Cu Ciuperci Si Cascaval
Urechi De Porc Sarate
Rulada De Curcan Cu Ananas
Carne De Porc Cu Usturoi Si Rosii
Cirnati De Porc Cu Sos De Vin
Sote De Miel Cu Ciuperci Si Sos Indian
Pui Cu Fasole Verde Si Smintina
Lasagna De Pui
Papricas Ardelenesc De Pui
Moussaka De Mouton
Snitel Cu Ceapa.
Piept De Pui "minimum De Calorii"
 

Top Retete Culinare