Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ostropel De Rata

Ingrediente
1/2 rata, 2-3 cepe, o lingura grasime (de pasare), 4-5 catei de usturoi, o lingura bulion de rosii, 8-10 boabe de piper, sare, 2 foi de dafin, 2-3 linguri de vin

Preparare
Se iau bucatile de rata pregatite pentru mancare si se rumenesc intr-o cratita, cu ceapa tocata, in grasime de pasare sau alta grasime. Se adauga un praf de faina, se stinge cu putina cu apa si se lasa acoperit, sa se fragezeasca bine carnea. Din cand in cand se adauga cate o lingura doua de apa. Cand carnea este moale se adauga cateva linguri de zeama de rosii sau o lingura de pasta de rosii dizolvata in apa, cativa catei de usturoi, doua foi de dafin, cateva boabe de piepr. Cand este aproape gata, se adauga 2-3 linguri de vin (sau otet de vin). Se da putin la cuptor, sa scada cat trebuie.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Flygande Jakob (jakob Zburatorul)
Perisoare Dietetice
Porumbei Umpluti
Pui Haiducesc
Pui Szechuan
Budinca De Carne Cu Varza
Snitel Vienez
Ostropel De Rata
Vrabioara De Vaca Cu Legume
Rulou De Pui Cu Ciuperci Si Cascaval
Pulpa De Pui Umpluta Cu Ciuperci
Prune Cu Carne De Pasare Sau De Porc
Rata Cu Masline
Stufat De Miel Cu Ceapa Si Usturoi
Rasol De Gaina Cu Legume
Galuste De Pasare Cu Orez
Pui Cu Legume Si Ierburi De Provence
Lasagna Cu Carne Tocata
Budinca De Creier
Snitele Cu Cascaval
 

Top Retete Culinare