Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ostropel De Rata

Ingrediente
1/2 rata, 2-3 cepe, o lingura grasime (de pasare), 4-5 catei de usturoi, o lingura bulion de rosii, 8-10 boabe de piper, sare, 2 foi de dafin, 2-3 linguri de vin

Preparare
Se iau bucatile de rata pregatite pentru mancare si se rumenesc intr-o cratita, cu ceapa tocata, in grasime de pasare sau alta grasime. Se adauga un praf de faina, se stinge cu putina cu apa si se lasa acoperit, sa se fragezeasca bine carnea. Din cand in cand se adauga cate o lingura doua de apa. Cand carnea este moale se adauga cateva linguri de zeama de rosii sau o lingura de pasta de rosii dizolvata in apa, cativa catei de usturoi, doua foi de dafin, cateva boabe de piepr. Cand este aproape gata, se adauga 2-3 linguri de vin (sau otet de vin). Se da putin la cuptor, sa scada cat trebuie.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Caved Catzutz
Pirjoale Din Resturi De Carne Sau Din Rasol
Snitel De Curcan Cu Salvie
Friptura Cu Banane
Pulpa De Vitel La Cuptor
Papricas Cu Carne
Gisca La Cuptor
Carne De Vaca Inabusita Cu Ceapa Si Cartofi
Carne De Vita A La Berna
Rata Cu Castraveti Acri
Limba Cu Sos De Vin
Gaina Rasol
Tocanita De Pipote
Pui Tiganesc
Ficat Prajit Tavalit Prin Faina
Costita Cu Fasole Alba
Chisca
Pui Cu Orez Si Dovleac
Muschi De Vita Cu Sos De Vin Si Macaroane
Tocanita Din Cirnati Afumati Si Brinza De Oaie
 

Top Retete Culinare