Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Creier Fiert

Ingrediente
1 creier de vaca sau 2 creieri de vitel, ½ lamiie, 1 lingura unt topit, sare, piper, salata verde

Preparare
Se tine creierul in apa rece o ora. Se curata de pielita si se pune la fiert cu apa calda si putina sare timp de 15-20 minute. Se scurge apa, iar creierul se taie felii, se asaza pe farfuria de servit si se stropeste cu zeama de lamiie si untul topit. Se presara putin piper si se garniseste cu salata verde. Se poate servi si rece, in acest caz untul topit se inlocuieste cu ulei bun.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Tocana Ca La Abrud
Flygande Jakob (jakob Zburatorul)
Rulouri De Piept De Pui Cu Unt Si Condimente
Papricas Cu Carne
Blancheta De Pasare Cu Orez
Dovlecei Cu Carne
Ostropel De Pui Cu Ceapa
Ostropel De Rata
Snitel Parizian
Piept De Gisca Cu Ciuperci
Piept De Vitel Umplut
Galusti Din Paine
Rinichi Prajiti Cu Sos De Mustar
Makluba
Ostropel De Pui
Snitel Natur
Mincare De Berbec
Carnati Preparati In Casa
Rulou De Vita Cu Cascaval Si Legume In Crusta De Nuca
Inima De Vitel Umpluta
 

Top Retete Culinare