Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Perisoare Cu Smantana

Ingrediente
1/2 kg. de carne macra, o ceapa, untura, miezul de la o felie de paine groasa, un morcov, un cartof, un ou, sare, piper, patrunjel, marar, jumatate lingura de unt, jumatate lingura de faina, o ceasca de lapte, o ceasca de smantana

Preparare
Se da prin masina de tocat 1/2 kg. de carne macra mai grasuta, o ceapa tocata si rumenita in putina untura, miezul de la o felie de paine groasa cat doua degete inmuiata in apa si stoarsa, un morcov si un cartof curatat. Acestea se amesteca cu un ou, sare, piper, patrunjel si marar tocat. Se fac in mana mici perisoare rotunde, care se dau in faina si se prajesc in untura. Se aseaza intr-o cratita. Se face deoparte un rantas alb din jumatate lingura de unt, cu jumatate lingura de faina. Se stinge cu o ceasca de lapte sau de apa. Se amesteca cu o ceasca de smantana, se pune un praf de sare, o lingurita de patrunjel sau marar tocat fin, se toarna deasupra perisoarelor si se lasa sa fiarba putin la foc mic. Un foc iute taie smantana.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Friptura Cu Banane
Pui Cu Smintina Si Marar
Papricas De Sibiu
Tocana Cu Rosii Si Ardei
Rulouri De Carne De Vitel
Tocana
Ficatei Cu Usturoi
Carne Cu Busuioc
Costita Afumata In Aluat
Carne De Vaca Inabusita Cu Ceapa Si Cartofi
Pulpa De Vitel La Tava
Pui Cu Ciuperci In Aluat
Creier Prajit
Pui Cu Orez Si Dovleac
Pui Marocan Cu Ananas
Specialitate De Pui
Iahnie De Fasole Cu Slanina Afumata
Limba Cu Sos De Rosii
Boboc De Rata Pe Varza
Piept De Gisca Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare