Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Piept De Gaina Pane

Ingrediente
piept de gaina, 1 ou, faina, pesmet, sare, 2 linguri grasime

Preparare
Se fierbe in supa carnea, apoi se desprinde de pe os si se taie felii. Se tavaleste fiecare bucata in faina, ou, pesmet si iarasi in ou. Se frige in grasime incinsa. Se pot prepara pane si pulpele de gaina daca este tinara.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Musaca De Dovlecei
Medalion Din Piept De Pasare
Ostropel Oltenesc
Pui Cu Smintina Si Vin
Budinca Cu Piept De Gaina
Tocanita De Pipote
Rata Cu Castraveti Acri
Snitel Vienez
Rata Cu Castraveti
Cotlete De Miel Pane
Budinca De Brinza Cu Spanac
Mazare Cu Carne De Vaca
Piept De Pui Cu Smantana Si Ciuperci
Rasol Lionez
Oua Scotiene Cu Cartofi Pure
Rata Cu Masline
Muschi Cu Legume La Cuptor
Patlican Musakka
Pui Cu Fasole Verde Si Smintina
Miel Cu Spanac
 

Top Retete Culinare