Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Piept De Gaina Pane

Ingrediente
piept de gaina, 1 ou, faina, pesmet, sare, 2 linguri grasime

Preparare
Se fierbe in supa carnea, apoi se desprinde de pe os si se taie felii. Se tavaleste fiecare bucata in faina, ou, pesmet si iarasi in ou. Se frige in grasime incinsa. Se pot prepara pane si pulpele de gaina daca este tinara.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pirjoale
Pui Haiducesc
Muschiulet De Vaca
Praz Umplut Cu Carne
Pui Cu Bame
Limba In Pesmet
Mititei
Rasol De Creier
Piftelute Cu Susan
Runza
Miel Cu Marar Si Ceapa Verde
Budinca Cu Carne
Rulade De Carne Umplute
Budinci Mici De Ficat
Carne De Porc Cu Usturoi Si Rosii
Pui Cu Conopida
Tocana Ca La Abrud
Castraveti Murati Cu Carne De Porc
Pui Marocan
Rulada De Carne Cu Legume
 

Top Retete Culinare